Jel mi treba dodatno napajanje za to
Nema na stanju, ponudili mi istu od 2gb. Kod Diggitalovog dobavljaca ista ta TI 254e
Jel znas koja je razlika izmedju tog i ovog asusovog?Nema na stanju, ponudili mi istu od 2gb. Kod Diggitalovog dobavljaca ista ta TI 254e
Da li je znatno velika razlika u odnosu na tu i GeForce GTX1050Ti Asus 4GB DDR5, HDMI/DVI-D/DP/128bit/PH-GTX1050TI-4G ?
To sto su ti ponudili od 2GB je obicna 1050 koju ja imam i koja je malo slabija od 1050Ti ! Cisto da znas. Nema Ti sa 2GB memorije. Samo 4GB. Inace, sada je jako popgresno vreme za kupovinu kartica.Nema na stanju, ponudili mi istu od 2gb. Kod Diggitalovog dobavljaca ista ta TI 254e
Da to sam takodje primetio, jer sam ih ranije bio pitao za par grafickih. Verovatno cu ici preko Monitora i uzeti Asus GeForce Expedition GTX 1050 Ti 4GB DDR5 EX-GTX1050TI-4G
Tesko ces da ides preko njih jer nemaju na stanju. Citaj da pise za sve RASPRODATO, a najmanje su najjeftiniji. To samo radnik Monitora moze da izjaviDa to sam takodje primetio, jer sam ih ranije bio pitao za par grafickih. Verovatno cu ici preko Monitora i uzeti Asus GeForce Expedition GTX 1050 Ti 4GB DDR5 EX-GTX1050TI-4G
Ako ti u monitoru nisu jeftine cene onda ne znam gde suTesko ces da ides preko njih jer nemaju na stanju. Citaj da pise za sve RASPRODATO, a najmanje su najjeftiniji. To samo radnik Monitora moze da izjavi