Kobatz
Moderator
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 6.541
- Rezultat reagovanja
- 633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
- Admin
Da li ste ikada imali problema da kad skidate torrent nemozete u isto vreme i da surfujete i vrsite
druge aktivnosti po internetu?
Ako je tako onda imam pravo resenje za vas...
Program se zove cfosSpeed.
Sta je cfosSpeed?
CfosSpeed je network driver koji se vezuje na vase postojece internet konekcije.
On optimizuje transfer paketa u smislu traffic shaping-a.
Traffic Shaping je metoda optimizacije network saobracaja.
Omogucava vam maximalni protok uz minimalne letencije.(ping)
CfosSpeed se moze koristiti na bilo kojoj konekciji.(adsl,cable,wireless,isdn).
Uz pomoc ovog programa mozete odrediti prioritete programa koje imate na vasem racunaru cime cete dobiti da vam npr. torrent-i nikada neusporavaju ostale aktivnosti na intenetu(surfing,streaming,downloading etc).
Zasto bi ste gasili torrente dok surfujete internetom ili streamujete nesto?
Program je veoma jednostavan za koriscenje,ima lagan user frendly interface u kome mozete videti vas trenutni protok download-upload.
Takodje ima opciju promene skinova po zelji samog korisnika.
Poseduje i opciju sa kojom mozete pratiti vasu mesecnu-godisnju potrosnju internet saobracaja.
Sam program je testiran vise meseci na par racunara i radi odlicno.Stvarno pomaze kad je u pitanju davanje prioriteta paketima koje ste sami definisali.
Licni primer: Moji ukucani su se zalili da nemogu da otvore nijednu stranicu ili im se otvara uzasno sporo.Razlog je bio moj utorrent koji je stalno ukljucen a upload i download su mi zakucani na max.Posle instalacije i konfigurisanja ovog programa nije vise bilo zalbi i primetnog zastoja
Najnovija verzija 5.0 podzava sve microsoft operativne sisteme.
Sve ostale informacije i download mozete pogledati na adresi : http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_e.htm
Eto zeleh da podelim ovo malo iskustvo sa mojim dragim kolegama sa foruma.Tnx for watching
Ps. Sad sam video tek daje ovo otislo u pogresnu sobu,molim modove da je premeste tnx alot
druge aktivnosti po internetu?
Ako je tako onda imam pravo resenje za vas...
Program se zove cfosSpeed.
Sta je cfosSpeed?
CfosSpeed je network driver koji se vezuje na vase postojece internet konekcije.
On optimizuje transfer paketa u smislu traffic shaping-a.
Traffic Shaping je metoda optimizacije network saobracaja.
Omogucava vam maximalni protok uz minimalne letencije.(ping)
CfosSpeed se moze koristiti na bilo kojoj konekciji.(adsl,cable,wireless,isdn).
Uz pomoc ovog programa mozete odrediti prioritete programa koje imate na vasem racunaru cime cete dobiti da vam npr. torrent-i nikada neusporavaju ostale aktivnosti na intenetu(surfing,streaming,downloading etc).
Zasto bi ste gasili torrente dok surfujete internetom ili streamujete nesto?
Program je veoma jednostavan za koriscenje,ima lagan user frendly interface u kome mozete videti vas trenutni protok download-upload.
Takodje ima opciju promene skinova po zelji samog korisnika.
Poseduje i opciju sa kojom mozete pratiti vasu mesecnu-godisnju potrosnju internet saobracaja.
Sam program je testiran vise meseci na par racunara i radi odlicno.Stvarno pomaze kad je u pitanju davanje prioriteta paketima koje ste sami definisali.
Licni primer: Moji ukucani su se zalili da nemogu da otvore nijednu stranicu ili im se otvara uzasno sporo.Razlog je bio moj utorrent koji je stalno ukljucen a upload i download su mi zakucani na max.Posle instalacije i konfigurisanja ovog programa nije vise bilo zalbi i primetnog zastoja
Najnovija verzija 5.0 podzava sve microsoft operativne sisteme.
Sve ostale informacije i download mozete pogledati na adresi : http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_e.htm
Eto zeleh da podelim ovo malo iskustvo sa mojim dragim kolegama sa foruma.Tnx for watching
Ps. Sad sam video tek daje ovo otislo u pogresnu sobu,molim modove da je premeste tnx alot
Poslednja izmena: