studiovpc
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 27.12.2009.
- Poruka
- 1.012
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 2700x w/NZXT Kraken X62
Motherboard:
Aorus X470 Ultra Gaming
RAM:
Galax HOF OC Lab Edition 2x8 GB 4000MHz
VGA & cooler:
Aorus GTX 1080Ti Xtreme Edition
Display:
Dell SE2717H & LG 42LB671V 42" 3D LED TV
HDD:
Samsung 850 EVO 250G, OCZ Trion 150 480GB, Seagate Iron Wolf 4TB, Seagate BarraCuda 4TB
Sound:
Denon AVR-X1100W + Magnat Monitor Supreme 2000 5.1
Case:
Fractal Design Define R5 Black Tempered Glass Mod
PSU:
EVGA SuperNova G2 750W
Optical drives:
LG BH16NS40
Mice & keyboard:
Rosewill RK-9000v2 Cherry MX Blue - GMK Carbon Keycaps / A4Tech Bloody V7M
Internet:
Cable 30/3
OS & Browser:
Win 10 Pro x64 - Chrome
Other:
Xbox One Elite Controller
ha i kod mene itunes, @Shang Tsung placaju se da, ali ima nacina ako neces, mislim da se ne lazemo svi to radimo, lepo je kad imas original to stoji, ali kad ne mozes posto zivimo jelte gde zivimo, tu je mac torrent, googlaj tako bas, sve zivo imaju...
ajde evo moje liste za sada:
1. Discord - chat for gamers, navikao tu pricam sa svima, koristim i na win i na telefonu
2. UnRarX - samo ime kaze sta je, @DarkSide ima li mozda nesto bolje sto ce da mi dozvoli da prvo vidim sta je unutra pre nego sto resi da ga raspakuje? Tipa kao WinRar ili tako nesto?
3. CloverConfigurator - a jbg ovo na hackintoshu mora da se ima hehehe, ali spasava muka editovanja .plist fajlova jer Tex Editor corruptuje file
4. Xcode - mada eto moze plist fajlovi i sa ovime
5. Roxio Toast Titanium - yeah mozda zvuci smesno danas, ali imam BD rezac pa kad kad bekapujem nesto tako, ako znate neki bolji program pucajte
6. Hands Off! - slicno kao ovi Snitch programi, firewall i kontrola sta odlazi sta dolazi
7. Final Cut Pro X - jes' da imam AE ali da experimentisem malo
8. Clean My Mac 3 - ciscenje junk fajlova
9. Audio hijack - navedoh ga vec, daje razlicitim aplikacijama mogucnost da idu na vise razlicitih izvora zvuka
10. Adobe paket ceo
11. Chrome - tu je ako mi Safari dojadi, mada za sada sam extremno zadovoljan
12. qBitTorrent
13. Paragon NTFS 15 - drajveri za NTFS particije za full speed upis i citanje
14. VLC player
15. Kodi media center - ja bez ovoga ne mogu, toliko sam lenj a ovo mi tako lepo sve organizuje od fajlova i slikovito prikaze, samo se zavalim i preko daljinca sve (na telefonu kontrolisem), automatski skida sve titlove, ima fora da se podesi cini mi se da i sam skida serije, nisam to experimentisao
16. Libre Office
17. MS Office
18. Steam
od prilike to je to, sad odoh da poskidam ovo sa DarkSide-ove liste sta ima zanimljivo
ajde evo moje liste za sada:
1. Discord - chat for gamers, navikao tu pricam sa svima, koristim i na win i na telefonu
2. UnRarX - samo ime kaze sta je, @DarkSide ima li mozda nesto bolje sto ce da mi dozvoli da prvo vidim sta je unutra pre nego sto resi da ga raspakuje? Tipa kao WinRar ili tako nesto?
3. CloverConfigurator - a jbg ovo na hackintoshu mora da se ima hehehe, ali spasava muka editovanja .plist fajlova jer Tex Editor corruptuje file
4. Xcode - mada eto moze plist fajlovi i sa ovime
5. Roxio Toast Titanium - yeah mozda zvuci smesno danas, ali imam BD rezac pa kad kad bekapujem nesto tako, ako znate neki bolji program pucajte
6. Hands Off! - slicno kao ovi Snitch programi, firewall i kontrola sta odlazi sta dolazi
7. Final Cut Pro X - jes' da imam AE ali da experimentisem malo
8. Clean My Mac 3 - ciscenje junk fajlova
9. Audio hijack - navedoh ga vec, daje razlicitim aplikacijama mogucnost da idu na vise razlicitih izvora zvuka
10. Adobe paket ceo
11. Chrome - tu je ako mi Safari dojadi, mada za sada sam extremno zadovoljan
12. qBitTorrent
13. Paragon NTFS 15 - drajveri za NTFS particije za full speed upis i citanje
14. VLC player
15. Kodi media center - ja bez ovoga ne mogu, toliko sam lenj a ovo mi tako lepo sve organizuje od fajlova i slikovito prikaze, samo se zavalim i preko daljinca sve (na telefonu kontrolisem), automatski skida sve titlove, ima fora da se podesi cini mi se da i sam skida serije, nisam to experimentisao
16. Libre Office
17. MS Office
18. Steam
od prilike to je to, sad odoh da poskidam ovo sa DarkSide-ove liste sta ima zanimljivo