Ja sve preko 72C ne kapiram kao postavku za svaki dan kada je LinX u pitanju...i trotlovao ti cpu na 4.1 m da
Ne, ali teram Vegas rendering koji slichne temperature pravi Uglavnom, Megahalems je bolji kuler kako god da okrenesh, a ja volim da imam boljeaham teras linx 24/7/365
Da Verovao ili ne upravo renderujem i trajace josh 30 min... Ne teram 24/7 Vegas, naravno... Ali kad teram ocu da ni pod razno temperatura CPU-a ne dotakne 70C. Megahalems/Megashedow je jednostavo bolji kuler, prochitaj test opet i videcesh zashto je bolji...i sad teras vegas
pa sto proda true black onda
Vec sam objasnio u kojoj situaciji ima potrebe i zashto sam ja menjaojednostavno za c2q nema potrebe da neko ko ima true uzima mega____
kada se bude prelazilo na nesto mocnije, onda cemo videti sta ima i sta je best (perf) lookin'
Kao npr? A da su tako tihi i tog protoka?pa da stavis druge ventilatore umesto tih noctua imao bi i nize temperature sa true
I onda stavish ta dva ventilatora na Megahalems i imash josh bolje temperature Pure win
Jeste, trazi veci rpmrealno za true treba veci rpm sve ispod 1500rpm ne prikazuje max sta taj kuler nudi (a sve 1500+ nije tiho nazalost)
I neke ventilatore na 6K RPM hahahnista cekamo full copper Prolimatech Megaberserk
To je i bila idejaRazer je napisao(la):Svakako zanimljiv test, usporedbe Coppera i ostalih se ne vide tako često na stranicama
Upravo, jasno se vidi po grafikonima sa testa da kako raste RPM tako rastu i performanse. Isto se dogadja sa svakim kulerom, naravno, ali skokovi ni izbliza nisu veliki kao kod Copper modela!Razer je napisao(la):I sam imam TRUE Coppera, i mogu u potpunosti potpisati sve što je animan rekao, taj hladnjak je nula sa sporim ventovima. Tek s nečim što puše na 3k+ radi posao. Evo, ja sam svog polirao, napravio washer mod i u kombinaciji sa 120mm Deltom koja se vrti na 8k rpm radi čuda
Obavezno postuj na PCAXE! Poshto sam upoznat sa tvojim kvalitetom testiranja, a mi se trudimo da okupimo najbolje!Razer je napisao(la):Baš sam i sam imao u planu da napravim usporedbu TRUE/Black/Copper, Megahalems, čisto ovako za sebe da vidim koji je bolji i u kombinaciji s ventovima s višim okretajima, nadam se da ću to uspjeti ovih dana...
Hvala stari! Pohvala nas gura napred!Razer je napisao(la):U svakom slučaju pohvale na dobro odrađenom testu
JesteNiko nije pomenuo, ali cini mi se da je ovo prvi test Copper-a na nashim prostorima?