Ćma
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 12.07.2014.
- Poruka
- 1.636
- Rezultat reagovanja
- 75
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 2600X + BeQuiet Dark Rock Pro 4
Motherboard:
MSI Mortar Max
RAM:
Patriot Viper Steel 2x8GB 3733Mhz CL17 @3200Mhz CL14
VGA & cooler:
Sapphire Vega 64
Display:
LG GL 27850
HDD:
Crucial MX300 275GB + WD Red 4TB
Sound:
Altec Lansing MX 4021 +HiFi
Case:
Fractal Design Node 804
PSU:
Evga G3 750W
Mice & keyboard:
Redragon Kumara & Logitech G305
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10 64 bit
Dešava mi se par čudnih stvari sa mašinom koja me generalno OK služi:
Primetio sam da mi se često i kablovi od napajanja do grafike pošto je modularno izvuku za 1-2mm ali logično mi je da u slučaju da se izvuče kabl dovoljno da izgubi kontakt, grafika ne bi radila uopšte, ne bi se smrzla u jednom trenutku kada povuče više struje?
Dajte bilo kakav savet šta bih prvo trebao da istestiram, sad mi već duže vreme radi normalno PC kada je browsing u pitanju a za Titanfall 2 su random simptomi, nekada radi 4 sata bez problema a nekad zakuca na prvoj partiji...
- Nekada skroz zakuca u browseru, nebitno da li je Chrome ili Mozilla kada je u "waiting for cache" fazi, kada se to desi u Mozilli moram da restartujem komp, dok se Chrome oporavi ali posle jedno 30-60 sekundi. Ovo se uglavnom dešavalo na stranicama koje su imale dosta slika a ponekad i na YT.
- U Titanfallu 2 se ponekad dešava da se jednostavno smrzne igra, ostali programi u pozadini kao npr. Skype nastave da rade ali ne mogu ništa da uradim sem da restartujem PC na dugme. Nekada se dešava i da igra jedno 30 sekundi radi na 1 frame u 5 sekundi ali se polse tog vremena oporavi a nekad totalno zakuca.
- Ovo je sad najbizarniji simptom od svega: Jednom kada mi se tako smrznuo PC u Titanfallu 2 i kada sam ga ugasio uzeo sam da nasumično čačkam stvari po kućištu i desilo se da kako sam gurnuo jače grafiku u PCI-E slot PC sam krene da se pali a kako je pustim krene da se gasi...
Primetio sam da mi se često i kablovi od napajanja do grafike pošto je modularno izvuku za 1-2mm ali logično mi je da u slučaju da se izvuče kabl dovoljno da izgubi kontakt, grafika ne bi radila uopšte, ne bi se smrzla u jednom trenutku kada povuče više struje?
Dajte bilo kakav savet šta bih prvo trebao da istestiram, sad mi već duže vreme radi normalno PC kada je browsing u pitanju a za Titanfall 2 su random simptomi, nekada radi 4 sata bez problema a nekad zakuca na prvoj partiji...
Poslednja izmena: