Poštovani, prvenstveno VELIKI POZDRAV, za Vas. Sasvim sam slučajno, na Google-u pronašao Vaš portal. Dok sam bio u potrazi, za pojedinostima vezanim za Matičnu ploču "ASUS ROG Rampage V Edition 10". Pronašavši Recenziju Vašu, o istoj. Pogledao sam i priloženu VIDEO Recenziju. Međutim, u nedoumici sam. Navedena je Socket 2011-V3/Čipset X99, a ogromnu pažnju mi je privukla i Matična Ploča "ASUS ROG Maximus IX Formula". Čiji je Socket LGA1151/Čipset Z270. Pošto su same komponente, za nas "smrtnike" prilično cenovno nedostupne. Te iz razloga tog je skoro i nemoguće "sklopiti" (odjednom) celu konfiguraciju. Tako da se mora bribeći etapnom "sklapanju" iste. Što za rizik ima i mogućnost pojavljivanja na tržište, novilh generacija određenih komponenti. Samim tim inovativnosti i nova tehnička rešenja obuzimaju sve veći mah. Kako na svetskom, a tako i na našem tržištu. Bilo kako bilo, isti se ne može ispratiti. Mora se reći STOP i staviti tačku, na što je moguće bolje i kvalitetnije rešenje. To želim učiniti i ja. Počevši od (za početak) kupovine Matične Ploče. Vremenom i ostalog, naravno. Želim "sklopiti" kvalitetan, izdržljiv i pre svega brz "GAMING" Računar. Koji će moći i kroz nekoliko godina parirati sa tadašnjim, a sada tek nadolazećim tehnologijama i samim kriterijumima. Koji će nam iste doneti sa sobom. Tako da molim Vas za pomoć. Oko odabira iste. Voleo bih, ako biste bili u mogućnosti napravite i VIDEO Recenziju (navedenogmodela) "ASUS ROG Maximus IX Formula". Da i iz Vašeg ugla možemo sagledati karakteristike, prednosti i mane. Koje navedena Matična Ploča poseduje. Takođe bi lično meni bio izuzetno bitan i što veći broj Konektora/Portova/Čipova, isl. LAN, Wi-Fi, Bluetooth, VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Thunderbolt (možda), USB 3.1 (Type A+Type C), U 2/M 2 SATA, itd. Da ne davim više (kud' ćeš više od ovoga), voleo bih da čujem i Vaše mišljenje, savet i preporuku. Napomenuću samo još i to. Da sam ja "prosećan" poznavalac Hardware-a. Nadam se da to neće predstavljati veći problem? HVALA!!!
Poslednja izmena: