denishd
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.10.2016.
- Poruka
- 58
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A4 4000, stock
Motherboard:
ASUS A55BM-E
VGA & cooler:
Integrated
Display:
Primary: ASUS VG245 & Secondary: ASUS VW222S
HDD:
WD Blue 2TB, WD Blue 300GB & WD Black 160GB
Sound:
Integrated
Case:
MS Winston
Mice & keyboard:
Steel Series Rival 110 & Redragon Karura K502
Internet:
Orion Telekom wireless 10/2 mbps
OS & Browser:
Win 10 Pro & Google Chrome, Mozzila Firefox
Pozdrav sekiraši!
Hteo bih da kupim nov računar. I evo ovako, komponente koje sam ja gledao:
procesor: i3 6100
grafička: rx460
A matičnu i napajanje neznam koje, to mi vi predložite.
Gledao sam GIGABYTE MB - SOCKET 1151 - GA-Z170-HD3 na sajtovima kod nas i piše da je to DDR3 tip ploče, odem na gigabajtov sajt i za ovu istu ploču piše da je DDR4, šta je sad tu istina?
Inače matičnu bih hteo neku na kojoj će moći da se i overklokuje ovaj procesor, pa mi vi preporučite neku.
I koliko bi mogao da izvučem fps-a u igricama?
Sad npr. uzmimo u obzir GTA V, pošto je ona tako zahtevnija igrica, pa koliko bi fps-a izvukao sa ovim procesorom i grafičkom na npr. HIGH ili Very High podešavanjima?
E sad bih kupio i nov monitor, pošto ovaj što imam je dosta star. Gledao sam ovaj tv GRUNDIG 22" 22 VLE 4520 BM LED FULL HD LCD da koristim kao monitor, kakva su vasa iskustva sa televizorima u gejmingu?
I jos nesto kuciste bih uzeo MS INDUSTRIAL Midi Tower BLACK WIDOW, ali posto ono nema onaj prozor na stranici a da nesečem stranicu zbog prozora, dali bi bilo izvodljivo da izbušim rupe na pleksiglasu, i tako zašrafim kao stranicu?
Hteo bih da kupim nov računar. I evo ovako, komponente koje sam ja gledao:
procesor: i3 6100
grafička: rx460
A matičnu i napajanje neznam koje, to mi vi predložite.
Gledao sam GIGABYTE MB - SOCKET 1151 - GA-Z170-HD3 na sajtovima kod nas i piše da je to DDR3 tip ploče, odem na gigabajtov sajt i za ovu istu ploču piše da je DDR4, šta je sad tu istina?
Inače matičnu bih hteo neku na kojoj će moći da se i overklokuje ovaj procesor, pa mi vi preporučite neku.
I koliko bi mogao da izvučem fps-a u igricama?
Sad npr. uzmimo u obzir GTA V, pošto je ona tako zahtevnija igrica, pa koliko bi fps-a izvukao sa ovim procesorom i grafičkom na npr. HIGH ili Very High podešavanjima?
E sad bih kupio i nov monitor, pošto ovaj što imam je dosta star. Gledao sam ovaj tv GRUNDIG 22" 22 VLE 4520 BM LED FULL HD LCD da koristim kao monitor, kakva su vasa iskustva sa televizorima u gejmingu?
I jos nesto kuciste bih uzeo MS INDUSTRIAL Midi Tower BLACK WIDOW, ali posto ono nema onaj prozor na stranici a da nesečem stranicu zbog prozora, dali bi bilo izvodljivo da izbušim rupe na pleksiglasu, i tako zašrafim kao stranicu?