• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem pri igranju igrica, molim vas pomoc..

YusteR

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.01.2017.
Poruka
27
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kao sto sam ti rekao, samo u nekim igrama ces imati problem i to ne uvek vec samo ponedge..
Zato igraj se i uzivaj dok se ne pogorsa, mada to moze potrajati i godinu dana...
Probaj malo duze da je przis u Furmarku, ostavi je jedno 30 min pa vidi sta ce biti, samo pazi na temperature da ne idu preko 85C..

Probaj i MSI kombustor pa javi kako radi..
Drzo ja na furmarku 2h nista cudno se ne desava..

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.384
Rezultat reagovanja
8.314
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS]
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Optical fiber 350mbs/110mbs
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV Samsung UE50RU7022 50" 4K
To je najgore od svega.Sto ce na reklamaciji da koriste takav ili slican alat za testiranje i kada vide da nema nicega reci ce da je kartica ispravna a ocigledno da nije.

YusteR

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.01.2017.
Poruka
27
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
To je najgore od svega.Sto ce na reklamaciji da koriste takav ili slican alat za testiranje i kada vide da nema nicega reci ce da je kartica ispravna a ocigledno da nije.
Pa da.. zato mi je covjek reko bolje cekaj dok se stanje ne pogorsa...

Bafi84

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.09.2015.
Poruka
156
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5-4460 3.20 / LC-CC-120
Motherboard:
GIGABYTE B85M-D3H
RAM:
Crucial 16GB DDR3 1,600MHz
VGA & cooler:
ASUS GTX 1070 8GB Strix
Display:
Samsung 24' 144Hz/FreeSync / Samsung 4k 42'
HDD:
500GB SATA II / SSD SATA3 120GB Kingston A400 500/320MB/s
Sound:
Logitech 5.1
Case:
Raidmax Vortex V4
PSU:
Chieftec 700W
Optical drives:
DVD RW Dual Layer
Mice & keyboard:
A4TECH & Genius
Internet:
*Supernova - 50/5 Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Playstation 4/1TB
Ja sam imao slican problem pre nekih 6 godina.. bila je u pitanju GT9500. Neznam sad kako ovo najprostije da iznesem.. Npr, kada u igrici normalno lutas tamo/amo, i nema nikakvih ''desavanja'', nema borbe, vremenskih neprilika itd... Tad nema problema, cim krene neko desavanje, istog trenutka me izbaci iz igrice i vrati na desktop. Bio ubedjen da je graficka, ali bio je problem kako da dokazem to :D Imao sam srecu pa sam kupio od ljudi koji su korektni i posteni te su imali razumevanja i vremena da dodju do problema i vide o cemu se radi. Skoro pola meseca komp je bio u servis gde je za to vreme serviser morao da igra igricu i uveri se da je problem u grafickoj kartici :)
Koliko god da je smesno, istina je. I secam se tog dana kad me je serviser nazvao i rekao: Ej, u pravu si, graficka je problem, javicu ti se kad stigne nova.. naredna me je sluzila duze vreme.
Najlakse je da nekog otkacis.. Vidis, on ti lepim tonom to objasni kako on ne moze da ti pomogne a ti sto si mozda stedeo ko znao koliko. . . . ko te _ _ b_ za sta. Znam da ti ovim nisam pomogao nista, ali eto, cisto da iznesem slican problm koji me je nasao tad.

YusteR

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.01.2017.
Poruka
27
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja sam imao slican problem pre nekih 6 godina.. bila je u pitanju GT9500. Neznam sad kako ovo najprostije da iznesem.. Npr, kada u igrici normalno lutas tamo/amo, i nema nikakvih ''desavanja'', nema borbe, vremenskih neprilika itd... Tad nema problema, cim krene neko desavanje, istog trenutka me izbaci iz igrice i vrati na desktop. Bio ubedjen da je graficka, ali bio je problem kako da dokazem to :D Imao sam srecu pa sam kupio od ljudi koji su korektni i posteni te su imali razumevanja i vremena da dodju do problema i vide o cemu se radi. Skoro pola meseca komp je bio u servis gde je za to vreme serviser morao da igra igricu i uveri se da je problem u grafickoj kartici :)
Koliko god da je smesno, istina je. I secam se tog dana kad me je serviser nazvao i rekao: Ej, u pravu si, graficka je problem, javicu ti se kad stigne nova.. naredna me je sluzila duze vreme.
Najlakse je da nekog otkacis.. Vidis, on ti lepim tonom to objasni kako on ne moze da ti pomogne a ti sto si mozda stedeo ko znao koliko. . . . ko te _ _ b_ za sta. Znam da ti ovim nisam pomogao nista, ali eto, cisto da iznesem slican problm koji me je nasao tad.
Ali graficka mi je nova to je problem... ima garanciju sve ne vjerujem da je mogla odma otici. U fifi 15 su bile linije prije na 10ci. Sada ih nema kada sam 7icu instaliro. Na zahtjevnijim igrama nema nicega. Sad sjidam gta 5 pa cu viditi ima li tu. Ako ima odma saljem da ide na reklamaciju. A ako ne bude, ne znam ni sam onda do cega je.

R1zl4

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.10.2016.
Poruka
859
Rezultat reagovanja
1.294
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 / Pure Rock LP
Motherboard:
B550I AORUS PRO AX 1.0
RAM:
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
XFX RX 580 8GB
Display:
BenQ XL2420T
HDD:
KINGSTON KC3000 Series 512GB PCIe NVMe M.2
Case:
Corsair Obsidian 250D
PSU:
MWE 500 WHITE 230V - V2
Mice & keyboard:
Logitech G305 LIGHTSPEED & Redragon Kumara K552 RGB
Internet:
Telekom optika 200/80
OS & Browser:
Windows 10 Pro/ Chrome
Ja sam imao problema sa Asus R7 260x 2gb OC ali bilo je do drivera.

TechHouse

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2016.
Poruka
291
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Grafika brate 99%, crkava ti memorija. Probaj da smanjis klokove pa vidi.

TechHouse

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2016.
Poruka
291
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
E nisam bas siguran, uvijek mozes vratiti na default klokove.
Ako neko zna neka napise, naici ce neko.

YusteR

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.01.2017.
Poruka
27
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Sad ja bi to odma slao tamo u servis ali nece upaliti igru i igrati. To je meni problem..

TechHouse

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2016.
Poruka
291
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pa napisi im fino. I slikaj im i eto.

YusteR

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.01.2017.
Poruka
27
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pomakeo sam bios switch na grafickoj i sada sve radi. Ali je clock speed manji sada iznosi 1266.

Vrh