Isto imam, pa sam taman mislio ovo kuciste da uzmem i pitao sam cisto da bi video da li kablovi mogu da dohvate, hvala tiLc power 600w nisam siguran za oznaku ali mogu da pogledam ako ti treba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve si pogresno shvatio, neko tebe ovde ne krivi sto nemas novca za nesto vise, vec ti predocava realne cinjenice koje ti zelis da prihvatis ili ne. Za sve postoji dva resenje, npr kao i u PP koji smo razmenili nas dvojca a vezano za farbanje RAM hladnjaka. Navodim ti prava skupa resenja ali ti dajem i mogucnost da se poigras mastom sa nekom jeftinijim naciniom resavanja.Pa naravno da bih i ja zeleo nesto skuplje i modernije,ali finansije ne dozvoljavaju. Ovo kuciste sam kupio cisto da nemam staru metalnu kantu koje izgleda odvratno. Imam 17 godina i idem u sredju skolu i sve sto je kupljeno na tom kompu na slikama sam ja sam kupio i skupljao pare po nekoliko meseci za to a ne trazio od mame i tate. Nisam profesionalni moder niti se bavim time ali jako mi se svidja taj posao i siguran sam da imam platu 400€+(nadam se da hocu) da bih ulagao u kompjuter i poslusao vas i napravio neki ludi mod od 300€. Cak sam slao i zahteve za sponzorstva,za neko vodeno,za neko napajanje,ram ili bilo sta,cak i sleeve. Ali su me svi odbili,neki cak nisu ni odgovorili na mail. Tako da nemojte da se ljutite sto je takvo kakvo je,sad znate zasto
Sent from my iPhone using Tapatalk