Ako naručuješ iz inostranstva mogu da te oderu na carini, jer tako nešto ne znaju čemu služi ni koja je cena, pa mogu da lupe ko ludi. Moj kolega je uzeo sličnu za oko 600 eur ja mislim, a carinili su je kao da košta 2000eur.Znaci bilo sta vezano za ovu masinu? Neko iskustvo? Uputstvo? Savjet?
Kao što sam reko, kolega je expert za kuglanje, i ja mu se u to nisam mešao. I njemu je trebalo neko vreme dok je provalio sve, a sad ih peče ko kiflce bez greške. Tako da neznam da ti dam savet.E to meni treba, ja sam ju vec narucio i stigla je i za sve si u pravu - odrali su me. Ali to nije sad ni bitno, probao sam 5-6 reflow-a i samo jednom sam uspio. Ajde me nauci nekim trikovima
Ostatak uzmi preko ebaya, uglavnom je riječ o malim ciframa pa ti to nebi trebali cariniti. Flux je poprilično skup ako je kvalitetan.Radio sam dugo u srvisu ali nisam do sada radio reflow i reballing. Hvala svakako na savjetima, i reci mi jos samo gdje mogu da kupim ostatak 'alata', resetke, flux, itd... A da to nije preko neta, znaci ili Srbija ili Cg?