nasao sam ovde za moju plocu:Za Xeone treba poseban bios sa mikrokodovima zs Xeone i takav bios ne postoji na Gigabajtovom sajtu za podršku, nego moraš da tražiš modovan bios za tu ploču. Može da se nađe bez problema.
Da, apdejtuješ ga kao normalan bios (u stvari on i jeste normalan, samo su dodati mikrokodovi za Xeone) .nasao sam ovde za moju plocu:
http://genius239239.myweb.hinet.net/771/
nego...jel to isto kopiram na flesku,pa onda ubacim u BIOS...?
ok,hvala.Da, apdejtuješ ga kao normalan bios (u stvari on i jeste normalan, samo su dodati mikrokodovi za Xeone) .
Moze se i to popraviti al teze u kucnoj radinostiAko nestane struje u sred instalacije ili slicno, tako dobijas ciglu umesto ploce.
trenutno mogu da priustim Xeon E5450...Menjaj to, preslab je Q6600 za 280X.
razmisljao sam izmedju X5450 i E5450,ali kazu da je ovaj E5450 hladniji,manje trosi struje.Dobar je Xeon E5450, 280X je otprilike i najjaca graficka za njega.
Nemas sta da rizikujes, ionako je sve automatski i prosto. Samo da ti u tih pola minuta tokom procesa ne nestane struja.
MSI Afterburner i HWMonitor...Nije problem, nego reci ti nama preko kog programa gledas temperature?
Vidi sta kaze Aida64.
Aida pokazuje 22-23CNije problem, nego reci ti nama preko kog programa gledas temperature?
Vidi sta kaze Aida64.
To je to, Aida pokazuje tacno a kod ostalih programa mora da se podesi tj max ili tako nesto, ne secam se.Aida pokazuje 22-23C