PivaBrat
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 23.11.2015.
- Poruka
- 22
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ehh ovako vozdra raja, moje ime je Sanel Pivalic dolazim iz Sarajeva imam 17g, Piva me zovu zbog prezimena a i nije tesko zapamtiti nadimak hehe racunar mi je skroz los jer su me zaje* tj prevarili ali nebitno ovdje sam se registrovao da bih se druzio s ljudima koji se razumiju u pc, gaming hardwere softvere itd za svoje godine znam neke stvari nije to nesto pretjerano ali zelim da jos naucim posto u skolu ne idem imam vremena na pretek i naravno kako je sve pocelo, pa tako sto ono pratio sam Mudju Serbiana Logu Alena Kovalsku Cileta itd. naletio mi je Dule aka animaN neka recenzija ne sjecam se tacno i tako sam poceo pratiti vidio neke lude stvari i svidjelo mi se, inace bolestan sam o igricama i racunarima bukvalno patim kad vidim nesto predobro i naravno vidim jutros Prokin pc, ono ludilo covjece ostao sam bez daha i rijeci kolko je bolesno dobro ajde reko da se i ja prijavim na pcaxe forum da naucim neke korisne stvari koje ne znam i da pomognem koliko mogu bilo kome i koliko znam.