e vidis, nisam znao za "prevod".. ovo mi je mnooogo pomoglo!Ima neki lik u Vojvode Stepe, ja znam za to u BGDu recimo. Ali poenta je traziti plastifikaciju, ne powder coating, malo ljudi je upoznato sa tim izrazom, tj to je engleska rec, dakle plastifikacija.
I pazi cuda sta kaze pretraga http://www.011info.com/view_firms.php?id=300&oid=222
Koliko je lepse sa crnim pop nitnama, onako sa belim meni ispade lepse ono X-olikog oblika pleksija.mislim da je ovo samo sa modifikovanim pop nitnama (crnim)
Normalna stvar da nije čuo, pitanje je koliko osoba kod nas čulo za taj izraz.covek nikad nije cuo za "powder coating".. Oni to zovu plastifikacija.
pa nisam.. sto bih? nemam preporuku ni za jednu.. a lik mi je na prvu loptu rekao da ce mi to odraditi dzaba!@ dadoo
Nisi zvao druge firme sa liste?
Aj kada zavrsis iznesi detalje potkrepljene ponekom fotografijom.
ovi su na Vozdovcu, Vojvode Stepe.. al ajde pozvacu i njih..Bliza ti je firma Tehnikol u bul. Despota Stefana bivsa 29 Novembra nego Mirijevo. Cena su iste 4-5 evr.m2.
To su "majstori", a sve sto je dzabe kod njih ima i neku manu, bar su moja iskustva takva, doduse sa tim ljudima nisam imao iskustva, ko zna.pa nisam.. sto bih? nemam preporuku ni za jednu.. a lik mi je na prvu loptu rekao da ce mi to odraditi dzaba!
Nije Kumodraž, već Voždovac.Mislio sam na Kumodraz a pisem Mirijevo, izvini.
Pitao si illidana ali ja da kazem mislim da je to najbolja kombinacija za crnu perforiranuupdate:
Zvao sam firmu TEHNICOL, koji se nalaze u 29. Novembra i mnogo su mi blizi. Ovog puta se javio izuzetno ljubazan lik koji mi je sve objasnio oko procesa plastifikacije. Cak me je i pitao dal hocu mat boju ili metalik, kao i da li zelim ravnu povrsinu ili blago perforiranu! Za cenu kaze da nece preci 1000din.
Definitivno cu da radim kod njih. Illidane, da radim mat, perforiranu?
PS. Sad sam video kuciste, ono je bruka kako izgleda i neverovatno je da su mislili o svakom srafu! Definitivno najpedantnije izradjeno kuciste koje sam do sada video!
ohoho eto i mene uskoro tamoupdate:
Zvao sam firmu TEHNICOL, koji se nalaze u 29. Novembra i mnogo su mi blizi. Ovog puta se javio izuzetno ljubazan lik koji mi je sve objasnio oko procesa plastifikacije. Cak me je i pitao dal hocu mat boju ili metalik, kao i da li zelim ravnu povrsinu ili blago perforiranu! Za cenu kaze da nece preci 1000din.
Definitivno cu da radim kod njih. Illidane, da radim mat, perforiranu?
PS. Sad sam video kuciste, ono je bruka kako izgleda i neverovatno je da su mislili o svakom srafu! Definitivno najpedantnije izradjeno kuciste koje sam do sada video!
Ti nisi radio blago perforiranu povrsinu?mat naravno, ako mene pitas, a i verujem da ti nije bilo ni potrebno da ti odgovorim, kada znas kakav je moj odgovor
meni je nekako elegantnije kada je glatko
Pa kad bi znao, ne bi pitao Palo mi na pamet..Zasto bi to radio?