Ma nebitno kako se pokazala za te pare moze da se bira kuler, i onda jedino sto moze kupca da zanima je izgled i montaza istog, ovde je izgled...Na ovoj slici da, nije se pokazala onakvom kakva jeste ali veruj mi jer sam probao/imao/uporedio i Vendettu, Xigmatek, CM, Tt da je Noctua po kvalitetu izrade i zavrsne obrade ispred odnosno u rangu Tr.
@ SORD
Nopako si je montirao u slucaju da ti ventovi izbacuju ka pozadi.
Dobro de bolje da si sma napisao ja imam 4870x2Evo mog nereda.
Ne shvatam, sta fali NH-U12P cooleru?Ma nebitno kako se pokazala za te pare moze da se bira kuler, i onda jedino sto moze kupca da zanima je izgled i montaza istog, ovde je izgled...
Obrazlozi?Na ovoj slici da, nije se pokazala onakvom kakva jeste ali veruj mi jer sam probao/imao/uporedio i Vendettu, Xigmatek, CM, Tt da je Noctua po kvalitetu izrade i zavrsne obrade ispred odnosno u rangu Tr.
@ SORD
Nopako si je montirao u slucaju da ti ventovi izbacuju ka pozadi.
Kvalitet,performanse i montaza su u pitanju,a ne izgled.Ma nebitno kako se pokazala za te pare moze da se bira kuler, i onda jedino sto moze kupca da zanima je izgled i montaza istog, ovde je izgled...
A,pa,imam ja i Crosshair III...Dobro de bolje da si sma napisao ja imam 4870x2
Ne fali mu nista, samo je ruznjikav. Izgleda kao nekakvo hi-fi rende za salatu.Ne shvatam, sta fali NH-U12P cooleru?
Sta ces, ima i vegetarijanaca. Meni je legao bez zamerki.Ne fali mu nista, samo je ruznjikav. Izgleda kao nekakvo hi-fi rende za salatu.
Gde ti je onaj Delta ventilator?