Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pa i meni se svidja, svidja mi se sama pomisao na Battlefield u Star Wars svetu, ali nisam jos nista video pa ono...
Kad su nam pokazali mudo za ovaj e3 a trebali su bar malo gameplaya.
EA je imao ocajnu konferenciju!
Btw, veliki sam fan starih Battlefront igara, kad se setim samo koliko sma ih nekad igrao.
Igra ce izaci tek krajem 2015 godine. Do tad cemo se nacekati...
Realno i ne treba ako nece da narpave kako treba, nek ne trose pare i posvete se mp. Mozda neakd opet dobijemo dobru SW fps kampanju, ko zna... http://www.gamespot.com/articles/no-campaign-mode-for-star-wars-battlefront/1100-6426716/
Predpostavljam da ce taj set misija biti kao co-op u bf3 sto mi se ne svidja. Meni je bio smor, samo u mp je prava zabava.
Ocu da vidim taj gameplay od 5 minuta!!! Steta sto ce biti samo 40 igraca tj 20vs20, nadao sam se vecim okrsajima od bar 64. Voleo bi da se ode preko tog broja, msm da bi sledeci Battlefield trebao biti WW2 ili Vietnam pa bi bio prava prilika za to. Meni bi bilo vise kul da vidim ogromne okrsaje od recimo 64 vs 64 na ogromnim mapama nego konstantan napredak grafike sa 64 ili manje igraca. Veci broj igraca bi otvorio opcije za neke zanimljive nove modove tipa da kad igrac pogine nema vise respawna. Tako nesto bi dovelo do veoma zanimljivoh okrsaja i situacija da na ogromnoj mapi ostane samo par igraca pri samom kraju runde i da od njih najvise zavisi ko pobedjuje.
A ti bi sta konkretno?
Oni su uboli gameplay formulu sa BC2 i BF3 i ne vidim razlog zasto bi odustajali od nje. To sto su igre imale tehnickih problema, poneku losu gameplay zamisao i tu i tamo cudan/los balans (Hardline o tebi pricam) ne znaci da su lose u svakom pogledu. Kada sve radi kako treba i kada se udje na server u kome je lepo postavljen taj i taj gamemod BF 3/4 su neverovatne igre.
Prema tome sto sam video Battlefront izgleda kao pojednostavljena i dosta manje takticka verzija zadnjih par BF igara.
Meni cak pomalo smeta sto ovo izgleda previse jednostavno. Ja bukvalno zelim BF4 u Star Wars kozi, izgleda ni to nisu mogli da isporuce. Ovo sto smo videli izgleda impresivno ali ne toliko grandiozno. Vec ima par stvari za koje se vidi iz aviona da ce biti nemoguce izbalansirati.
Msm da smo svi znali kako ce novi Battlefront izgledati cim smo culi da ce ga raditi DICE.
To je pucacina, osecaj Star Wars univerzuma su neverovatno dobro preneli u igru i za to im svaka cast, e sad.... sta zele ljudi? SW sa CoD gameplay-om? Sa CS gameplayom? Sa Killzone gameplayom? Halo gameplay? Quake style? Rimejk predhodna 2 Battlefront-a?
Bas me zanima u cemu je toliki problem sto ima battlefield gameplay?
Ljudi iz EA/DICE-a su izgleda mnogo cudni ili su iz nekog razloga imali nameru da slabo pocnu sa marketingom igre.
Prvo je bilo bez dogfight-ova u igri i 20vs20, bez ikakve kontrole igraca nad dzinovskim robotima isl... onda izlazi trailer koji pokazuje bitke letelica a sad vidimo kako su letelcie itekako pristune u igri i kako ima 48 igraca a ne samo 40, i kako igrac moze da puca i komanduje iz robota!!! Stvarno zanimljive marketinske odluke... Mozda troluju sami sebe pa su hteli da odbiju sto vise ljudi od igre.
Ne bi me iznenadilo da na kraju bude i meceva sa 64 igraca, ako ne u igri onda u nekoj od ekspanzija.
Hmm, meni kao zescem casual igracu i jos velikom duduku za FPS igrice - ovo izgleda sjajno. SW filmove volim, ceo svet i pricu a od igrica se secam da sam igrao neki jedi academy davno nesto. Elem ovo deluje veoma cool.