Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ja sam je skidao jos sinoc i jutros je zavrsen download. U 16h po nasem vremenu moze da se igra beta naredna 3 dana.
Prvi utisci su vrlo dobri. U beti moze da se igra samo jedna planeta tako da jedva cekam full igru.
Sto se tice grafike, odlicna je.
Сада пробао на кратко, не смем дуже чека ме посао.
Код мене све на ултра иде ко бомбона, графика одлилчна, игра веома флуидна и лепо тече.
Само ми мало пуцање тутуруту јер пројектили као да некако касне, такав неки осећај имам.
Nije losa igra, sada sam probao malo, i lepo "ide". CPU i GPU na stock, podesavanja ultra i ide u 80+fpsa.
Svidja mi se igra, pogotovo zato sto me vraca u vreme battlefront-a 2 koji se peglao kao blesav na tadasnjoj masini.
Dobar breakdown. Pokazuje par oruzija koja je tesko uhvatiti okom dok se normalno gleda trailer bez pauziranja. To nam daje nadu da ce ih biti bar 10 u igri
Meni bi bilo najbolje da igra ima manje oruzja i dodataka, kao recimo BC2, a ne da ima zilion oruzja/dodataka kao BF3/4.
Nadam se da gresim, ali sve mi se cini da ce igra da flopne tj. da ce se igrati 2-3meseca dok ne dosadi SW fanovima, a onda ce da ode na BF hardline nivo.