M
Misko78
Guest
Mogu li i ja sa vama?
Gepek?Mogu li i ja sa vama?
Vi 95% nas ne zanimate... samo trocifreni dolaze u obzir, tj 100% momciEvo i ja se javljam sa vama, doduše potvrdiću polovinom sedmice, za sad su mi šanse 95%![]()
Ako idete preko Venca, obavezno!Mogao bih i ja!Da ponesemo zimsku opremu ?
![]()
Naravno, preko Venca, necemo da placamo "udarinu po usima", samo "udarinu po amortizerima"...Ako idete preko Venca, obavezno!![]()
Kazu lepo vreme u nedeljuja sam vec prehladjen, ne znam koliko mogu podneti tu gimnastiku sa rostiljanjem na hladnoci..
kenjkavi ce doci.. makar vam prenosio viruseKazu lepo vreme u nedeljuA ti kenjkavi bolje bi ti bilo da ovoga puta dodjesh (proshli put si ispalio
) kad vec ja mogu iz BG-a da se dovuchem i da pomeram smene i radim vishe da bi imao slobodan dan u nedelju, a sve to da bih se video sa vama
BigJoe nece moci da dodje, a za sada su sigurni mINUS i Diabolique, najverovatnije i Fedja (nisam se chuo sa njim). To znachi da ima josh jedno mesto kod mene u kolimaa ako josh neko bude hteo da ide i Fedja ce paliti auto, pa se trkamo do NS-a (NOT
).
![]()
Pa doci cu ja po tebeako cete se trkati idite preko venca
hoce neko svratiti do Petrovaradina da me pokupi![]()
Kenjkavi FTW!kenjkavi ce doci.. makar vam prenosio viruse
illidan, resicemo nekako i za tebe..
samo mi javi kadaPa doci cu ja po tebe![]()
ako cete se trkati idite preko venca
hoce neko svratiti do Petrovaradina da me pokupi![]()
Ja ne smem da se trkam, izgubicu....a ne volim da gubimKFedja ce paliti auto, pa se trkamo do NS-a (NOT).
![]()
ajd samo da vidimo i konacan broj ljudi koji ce biti..Mogli bi da se organizujemo za klopu i piće.