M
Misko78
Guest
Mogu li i ja sa vama?
Gepek?Mogu li i ja sa vama?
Vi 95% nas ne zanimate... samo trocifreni dolaze u obzir, tj 100% momci Koliko vidim, moracemo da idemo sa dvoje automobila na kraju Shto znachi da i ti Fedja morash da palish Gnoma IIEvo i ja se javljam sa vama, doduše potvrdiću polovinom sedmice, za sad su mi šanse 95%
Ako idete preko Venca, obavezno!Mogao bih i ja! Da ponesemo zimsku opremu ?
Naravno, preko Venca, necemo da placamo "udarinu po usima", samo "udarinu po amortizerima"...Ako idete preko Venca, obavezno!
Kazu lepo vreme u nedelju A ti kenjkavi bolje bi ti bilo da ovoga puta dodjesh (proshli put si ispalio ) kad vec ja mogu iz BG-a da se dovuchem i da pomeram smene i radim vishe da bi imao slobodan dan u nedelju, a sve to da bih se video sa vamaja sam vec prehladjen, ne znam koliko mogu podneti tu gimnastiku sa rostiljanjem na hladnoci..
kenjkavi ce doci.. makar vam prenosio viruseKazu lepo vreme u nedelju A ti kenjkavi bolje bi ti bilo da ovoga puta dodjesh (proshli put si ispalio ) kad vec ja mogu iz BG-a da se dovuchem i da pomeram smene i radim vishe da bi imao slobodan dan u nedelju, a sve to da bih se video sa vama
BigJoe nece moci da dodje, a za sada su sigurni mINUS i Diabolique, najverovatnije i Fedja (nisam se chuo sa njim). To znachi da ima josh jedno mesto kod mene u kolima a ako josh neko bude hteo da ide i Fedja ce paliti auto, pa se trkamo do NS-a (NOT ).
Pa doci cu ja po tebeako cete se trkati idite preko venca
hoce neko svratiti do Petrovaradina da me pokupi
Kenjkavi FTW!kenjkavi ce doci.. makar vam prenosio viruse
illidan, resicemo nekako i za tebe..
samo mi javi kadaPa doci cu ja po tebe
ako cete se trkati idite preko venca
hoce neko svratiti do Petrovaradina da me pokupi
Ja ne smem da se trkam, izgubicu....a ne volim da gubimKFedja ce paliti auto, pa se trkamo do NS-a (NOT ).
ajd samo da vidimo i konacan broj ljudi koji ce biti..Mogli bi da se organizujemo za klopu i piće.