PC vs. Mac deathmatch: Snow Leopard beats Windows 7
http://tech.yahoo.com/news/infoworld/20091026/tc_infoworld/97331
http://tech.yahoo.com/news/infoworld/20091026/tc_infoworld/97331
:iagree:Оног момента када Apple избаци верзију свог оперативног система који ће моћи да се инсталира на non-apple рачунарима без икаквих печова и хаковања... тада ћемо моћи да поредимо, поштено, Windows са истим... до тада, нема сврхе а ни поенте.
Иако може да се инсталира Windows помоћу BootCamp-a на apple рачунаре, мислим се... ко би здравог разума хтео да да 2500$ око 1700е за најјефтинији Mac Pro без монитора када за те паре састави PC који поједе тај исти рачунар за ужину, чак ни за доручак, када су перформансе у питању.
Mislite li na istu osobu kao i ja*.мислим се... ко би здравог разума хтео да да 2500$ око 1700е за најјефтинији Mac Pro без монитора када за те паре састави PC који поједе тај исти рачунар за ужину, чак ни за доручак, када су перформансе у питању.
’Ајде овако... моја 2 добра другара су дизајнери и раде на послу са Mac Pro рачунарима купљеним почетком године. Наравно са интеловим процесорима. Код куће имају обојица РС са i7 процесорима и обојица тврде да су ове кућне машине, које сам им ја саставио, боље и брже од оних које користе на послу. Понајвише јер сам им ставио VelociRaptor хардове од 300GB, боље графичке карте и оверклоковани процесори.
Моја поента је да за 2500$ може да се састави много бољи РС. Када би Apple избацио свој ОЅ за све рачунаре, то би највероватније био велики ударац за њихову продају hardware-a. Самим тим... то се вероватно никада и неће десити.
Mislite li na istu osobu kao i ja*.
*ne znam ima li account na ovom forumu
Aha, nisam znao.Није да немају кинту за прави Mac Pro али једноставно за разлику на цени су узели обојица по macbook air као преносни рачунар или ти лаптоп.
Заиста није било потребе да овако одреагујеш. Немам лошу намеру, нити сам те назвао глупим. Ја имам своје мишљење а ти своје, заиста не видим где је ту проблем?Aha, nisam znao.
Pogrešio sam.
Sigurno si ti upravu.
Koja bi normalna osoba bacala pare na Mac.
Ja se povlačim iz teme, jer sam tek sada skapirao koliko sam glup i koliko usko gledam na neke stvari.
...ко би здравог разума хтео да да 2500$...
http://bit.ly/286Ekx :kokice:Mislite li na istu osobu kao i ja*.мислим се... ко би здравог разума хтео да да 2500$ око 1700е за најјефтинији Mac Pro без монитора када за те паре састави PC који поједе тај исти рачунар за ужину, чак ни за доручак, када су перформансе у питању.
*ne znam ima li account na ovom forumu
potpisujem i dodao bih !Оног момента када Apple избаци верзију свог оперативног система који ће моћи да се инсталира на non-apple рачунарима без икаквих печова и хаковања... тада ћемо моћи да поредимо, поштено, Windows са истим... до тада, нема сврхе а ни поенте.
Иако може да се инсталира Windows помоћу BootCamp-a на apple рачунаре, мислим се... ко би здравог разума хтео да да 2500$ око 1700е за најјефтинији Mac Pro без монитора када за те паре састави PC који поједе тај исти рачунар за ужину, чак ни за доручак, када су перформансе у питању.
Hehe, kovacm Najveći Apple-fan u Vaseljeni
Superioran?Mac OS je bolji od Win7 i tu je kraj price. Hardver i cena nemaju veze sa cinjenicom da je OS superiorniji.
Milan je faca Samo treba da ga skapirash kao lika koji mnogo voli MAC proizvode, ima on veoma korisne postove!!!ma ok je Milan
vidim da je uzeo intel ssd za svog ljubimca
Mac OS je bolji od Win7 i tu je kraj price. Hardver i cena nemaju veze sa cinjenicom da je OS superiorniji.