Kakvo je ovo pomagalo na tastaturi?Konacno i ja malo upristojio svoj kutak. Uzeo novi sto i polako sredjujem [razmestam i renoviram] i ostatak sobe
Odlicno .Smanji samo slike ako ti nije problem.kod mene pala izmena
uzeo druge zvucnike posto su bili na nekom suludom zimskom snizenju, koliko sam ih uzeo odmah posle 3-4 dana skocila cena vec za 80e po komadu prednjih samo ... Sad ne smem ni da gledam dalje hehehe... Zvuk sada i sa prethodnim sistemom, well mislim da slike govore sve...
Stalke za zadnje sam pravio, treba da uzmem da napravim i policu ispod TV-a, posto mi ova staklena nesto ide na zivce zbog prasine samo i sto se vide zice pozadi...
Razumem za igrice tj ne verujem da bi mogao lako da se naviknem na pucacine preko joypad-a al kontam da je stvar navike. Ali kako kad surfujes. Kako mozes da citas sa te razdaljine. Ja nekad nabijem glavu u monitor.stvar navike, vecinu igara igram na gamepadu, bezicno je sve, tako da se samo lepo zavalim i uzivam... Odavno nemam monitor
Za pucacine stvar navike, ja sam vecinu igrao na konzoloma tako da je sve stvar navike, evo skoro sam probao da igram nesto misem i znaci skontao sam da ne umem vise, nekad sam znao hehehe, bilo je obrnuto... Ali sad sam brzi i precizniji sa gamepadom....Razumem za igrice tj ne verujem da bi mogao lako da se naviknem na pucacine preko joypad-a al kontam da je stvar navike. Ali kako kad surfujes. Kako mozes da citas sa te razdaljine. Ja nekad nabijem glavu u monitor.
Obe bench table su cooler master test bench ?Kakvo je ovo pomagalo na tastaturi?
Šala mala.
Btw, moj trenutni setap se mogli da vidite na FB stranici, al evo i ovde..