@Steamroller nemoj da si bezobrazan...ja ne pod***avam nikoga samo sam izneo moj predlog i zamerku koja je sitnica...ako niko ovde ne treba da iznese svoje misljenje ( Ako imate neku kreativnu ideju ili predlog kako nešto da poboljšamo slobodno recite, a administracioni tim će to razmotriti i učiniti ili argumentovano odbaciti Mi jednako uvažavamo mišljenje svih korisnika, što znači da ćemo poštovati ideje većine, ako iste ne rade potpuno protiv nas, a verujemo da takvih ideja neće ni biti.
Što se pravila tiče osnovno je kulturno ponašanje i uvažavanje sagovornika, a sve ostalo će poštovanjem ovog pravila biti veoma prosto)
Ovo slobodno obrisite kao pozdravnu poruku kao znak dobrodoslice posto ocigledno niko drugi nema pravo na misljenje sem vas
Što se pravila tiče osnovno je kulturno ponašanje i uvažavanje sagovornika, a sve ostalo će poštovanjem ovog pravila biti veoma prosto)
Ovo slobodno obrisite kao pozdravnu poruku kao znak dobrodoslice posto ocigledno niko drugi nema pravo na misljenje sem vas