Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Ja mislim da to nece ici tako lako. Decko ima jako nizak bf a koza je..... pa sta reci. Mislim da ce morati na operaciju. Ne znam kako se to tacno radi, dal se zateze, odklanja visak ili kako vec... Nisam strucan pa necu da lupam na pamet. Nesto ce morati. Vidjao sam ranije takve slucajeve po netu i mogli su resiti jedino tim. On je koliko vidim imao ogromnih problema sa kilazom jos od kad je bio klinac. Zato ne cudi koliko viska tu ima... Telo raslo, koza rasla sa tim kakav je nekad bio, visok bf...
Koža je organizam koji može da se prilagođava u oba smera, samo da bi se vratila u normalu treba vremena i nege. Uglavnom se radi o 2-3 godine uz pravilan tretman. Operacija je samo prečica onima koji ne žele da čekaju toliko dugo.
P.S.
Ovo naravno dosta zavisi i od starosne dobi, sa godinama koža gubi na elastičnosti i kod sredovečnih i starijih ljudi operacija je jedini način da se reše viška kože usled ovakvog gubitka kilaže, ali ovaj je ipak još uvek klinac i ona će mu se sigurno koliko toliko unormaliti.
Ne moras da mi verujes. Guglaj i uveri se sam. Gledao sam par dokumentarnih emisija u kojoj su operacije i tretmani primenjivani na ljudima kojima se situacija nije poboljsala ni nakon 5 do 10 godina iako su se hranili zdravo, trenirali, mazali razno razne kreme/masti... Ljudi nisu zmije pa da to sa kozom ide tek tako lako. Ako se setim imena emisije ili iskopam slucajno poslacu ti.
Edit: Zaboravio sam veoma bitnu stvar da kazem. Neki do tih "tretmana" mogu izazvati rak koze. Ne desava se u vecini slucajeva ali moze da se desi.
Cije sinhronizovane emisije o ljudskom telu i plasticnoj hirurgiji su ranije davali na B92? Mislim da sam tu gledao jako davno i da sam kasnije isto to nasao na netu.
Ne kazem da nisi u pravu. Samo hocu da kazem da to ne uspeva kod svakoga koliko god da se trudi i koliko god da ceka. Na zalost ima i takvih slucajeva. Da sam ja recimo u takvoj sitauciji i vidim da nakon 6 meseci nema ni malo pomaka pomocu tih tretmana otisao bi na operaciju. Ako pare nisu problem, ne znam koliko to kosta. Ko ce cekati da mu se koza sama od sebe oporavi 2-3 godine a mozda i vise?! Koliko se stvari moze propustiti do tad zbog izgleda... A izgled je da se ne lazemo bitan.