meaculpa
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 30.05.2009.
- Poruka
- 463
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Smatram da je Pool 50BTC iako jedan od većih poolova za mining, teška prevara i pišem ovde da ako bi neko imao potrebu ili ideju da tamo pravi accaunt, to NE ČINI nikako. Ja sam u nekoliko dana u avgustu prešao sa jednog drugog poola na 50BTC, odradio oko 2 BTC i kada sam krenuo da prebacim na wallet, transakcija je tri puta failed, a posle jedno 20 mailova i vike i dreke 13. avgusta su me stavili na pending i to do danas traje tako. Svuda sam gde sam znao postavljao pitanja na forumima, kontakotirao modove na skype, ali su mi svi rekli i preporučili da ne odustajem, jer BTC ne može da ispari. Navodno su stalno pod DDoS napadima i hakeri fingiraju iznose tj. uvećavaju već postojeće, pa dok se to ne sredi, oni pametnjakovići, ne plaćaju i ne rade transakcije. Laknulo mi je kada sam video tipa sa 200 coina kome nisu isplatili. Ali za mene su i dva coina velika sredstva i ne odustajem od njih. Ovo sam napisao kao svoje lično iskustvo i preporuku da se ne petljate sa tim poolom, ako ste imali nameru. Što je najčudnije PR na 50BTC je neki Marko Babić. Znači sve što ne ide kako treba negde je vezano nekako, za naše ljude.