touareg
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 15.10.2010.
- Poruka
- 13
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Da nisam to i ja mislio, ne bih im se ni obratio. Sve je super dok im ne uputiš prvu kritiku. Onda nastaje ono što sam napisao, da ne ponavljam. Kritikovao sam ih što nemaju servis za popravku svojih skupih uređaja kao druge velike firme, pošto sam želeo da platim popravku. Drsko su me otkačili na pm, pošto nisu želeli da tu činjenicu napišu javno, jer im nije išlo u prilog da to saznaju ostali. Pošto nisam želeo da se povučem iz diskusije, između ostalog desilo se ono što je zaista vredno pomena (da nije tužno, bilo bi smešno), a to je da vam glavni predstavnik velike kompanije napiše:I šta si dokazao?
Kako ja vidim CMB na ovom i na onom drugom forumu se trudi da svima izađe u sustret koliko je u njihovoj moći, i to je pohvalno i profesionalno, al' uvek se nađe neko kome nemožeš udovoljiti
"...Ti si klasicni nekulturni ucenjivac koji zeli nesto da dobije, da verovatno iz promovise neko drugo PSU koje ste ti i tvoja firma..drugari uvezli citavih 25 komada od nekog dstributera u nemackoj, jer vam niko normalan ne bi dao distribuciju...bas bih voleo da momci od kojih si kupio test PSU objave tvoje ime i firmu koju predstavljas, veruj mi da ti vise niko ne bi usao...sto bi deca rekla SHESAN si i ne treba da se svi ovde spustamo na tvoj nivo jer stara dobra poslovica kaze " Ne raspravljaj se sa budalom , da te ne spusti na svoj nivo i pobedi na iskustvo " ...puno pozdrava od mene, glasam da te banuju jer nama treba podrska a ne trolovi ovde...nema veze koji je brend u pitanju..."
???
Ja sam bio zgranut! Pri tom ovako ispoljen strah od konkurencije skoro negde nisam video... Ne razumem ni potrebu za tim strahom, CM je dobra firma.
Ko god misli da je to normalno obraćanje kupcu, (koliko god da sam ih ja kao potrošač "iritirao") ja mu se unapred izvinjavam i odbijam sa njim dalju diskusiju, pošto ili je bot, ili smo vaspitavani na različit način.
Ovim hoću da upozorim sve neutralne kolege sa kakvim ljudima imaju ovde posla i šta se od njih može očekivati. To je strašno poniženje za veliku firmu, i sramota za one ljude u stafu koji sa tim nemaju veze. Dok im idete niz dlaku, divni ste i smeškaće vam se, a ako im nešto prebacite... Mada će vam sad posle ovog slučaja jesti iz ruke neko vreme, pa iskoristite to za rešavanje nekog većeg problema.