monteboy
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.019
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 965
Motherboard:
Asus M4A79T Deluxe
RAM:
2048 G.Skill 12800HZ
VGA & cooler:
NV 7900 GTO
Case:
no case
PSU:
Silverstone Olympia 1000W
Internet:
DSL-16000
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Moj utisak je da ovi momci daleko bolje igraju kad im se kaze da igraju ofanzivni fudbal. Videli smo u utakmici protiv Francuske koliko im ne lezi veliki respekt prema protivniku.Vala ako Argentina bude igrala kao u ovim kvalifikacijama, neka nam zapadne, nije frkaTaman da se iskupimo za proshli put. Mada iskreno, teshko da to moze da nam se desi opet. Petkovic je igrao totalno defanzivni fudbal i fudbal koji nema drugu opciju... Antic je ovu reprezentaciju spremio totalno drugachije, pustio ih je da igraju fudbal, na svakom delu terena, a svaki deo je podredjen svakom delu terena
.
![]()
Da li si slucajno cuo Antica kako ih je sinoc nakon 3:0 dalje terao da napadaju srednji red Rumuna .... Bio je period u drugum poluvremenu kad su Rumuni na tren imali malo veci uticaj sa linije se glasno moglo cuti kako je vikao na Kolarova da napane rumunsku sredinu....
Iako igramo u gostima sa Litvancima treba posebno obratiti paznju na mirno i kulturno navijanje jer me nebi cudilo da vrebaju da nam skinu koji bod u korist Francuske .....
Naravno da ce Antic dati priliku klupi i igracima bez kartona !
Sivi tici Podgoricki !

Za one kojima je promaklo da vide transparent sa juga

Poslednja izmena: