Ovako nesto ide u spoilerA i Sema ćete morati da trpite do daljnjeg. Ako se ne desi neko žestoko odstupanje od knjiga.
Bar nam je otklonio praznu nadu da će da ga koknu uskoro.Ovako nesto ide u spoiler
Hoćeš da završiš kao Theon Greyjoy?Ja sam ko ovaj profa.
http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/profesor-matematike-kaznjava-ucenike-tako-sto-im-otkriva-ko-ce-sledeci-da-umre-u-seriji-igra-prestola/130551.phtml
Oćete da vam kažem ko je sledeći na redu?
Uopšte ne mora da bude jak, nabildovan i lud kao što si naveo već mora da bude koristan Sljedeća trojica briljiraju u svojim poljima dok Sem je samo beskoristan. Inače, kroz iskustvo ne mogu da podnesem osobe koje svojom nesposobnošću koštaju ljude oko sebe!Meni je Sem skroz OK uloga.
Jbg, gledajte onda Vikinge ako svi moraju da budu napucani, ludi, jaki...
Isto ni kepec nije nikakva sila, ali se odusevljavam njegovim umom.
Tako i maloprstic je na svoj nacin sjajna uloga, i onaj debeli evnuh...
Ne mora svako da je superkul i vija mačem od 20 kila.... da bi se reklo da ima super ulogu
toto, nesposoban a jedini je ubio white walker-aSam je ubio white walkera, tačka.
Sunce ti, kakva pretnja...Hoćeš da završiš kao Theon Greyjoy?
Ovo je možda najkontradiktornija kritika koju sam pročitao.Odgledao i ja...
Serija je uzasna, puna rupa i jako lose snimljena. Losa i gluma. Dijalozi katastrofalni.
Ocena 3.5/10 gledajuci na taj nacin.
Ali mogu reci da pored svega ovoga sam odgledao ceo serijal. svidja mi se priča, i skroz drži pažnju.
Osećaj prilikom gledanja, i bez pretpostavke kako će se razvijati priča, podseca pomalo na prvi serijal Lost-a.
Tako da bih samo zbog te priče ocenu podigao na recimo 7/10