imam neka ali slabija napajanja....Predlazem da je probas sa drugim napajanjem ako ikako mozes.
Pa ne znam sta to na servisu mogu da urade sto ti vec nisi probao? Ako naponska na karti zeza oni ti tu ne mogu pomoci.
Proverio sam napajanje i nema 2x6 pin-a preostaje mi negde da nabavim napajanje radi provere....Msm da to drugo napajanje nece startovai kad ga povezes na kartu, treba da prespojis zelenu i crnu zicu na 24pin konektoru da bi startovalo. Btw, nadam se da je to kvalitetnih 400wati koje ima 2x6pin konektore na sebi.
Sad bas proveravam reviewe te tvoje karti na netu, sve one kojih se jako dobro secam jos iz vremena kad je izasla karta. Ta karta je super hladna, pri full loadu nisam nigde video da temp prelaze 70 stepeni sa automackim fan profilom, cak su na vecini sajtova temperature oko 65 stepeni.
Sta se tu kod tebe desava stvarno mi nije jasno. Mozda je falican primerak ili se karta pokvarila odjednom.
Ja iskreno ne bih terao tu masinu na takvom napajanju. Ne verujem da se to dešava zbog napajanja, ali sve je moguce. Probak da nabavis napajanje, ili posalji kartu nekome ko ima jace.Proverio sam napajanje i nema 2x6 pin-a preostaje mi negde da nabavim napajanje radi provere....
Da nije mozda nesto u sistemu...??
ima kartica onaj prekidac za bios.. da ga nisam mahinalno pomerio... sada nalazi skroz levo
hehe.. pa ti si iz Panceva a ja iz Smedereva.... mogli bi da se dogovorimo..Ja iskreno ne bih terao tu masinu na takvom napajanju. Ne verujem da se to dešava zbog napajanja, ali sve je moguce. Probak da nabavis napajanje, ili posalji kartu nekome ko ima jace.
Posalji je meni, imao sam istu kartu
Sent from my Nexus 4
i to sam opipapvao,ali je jako nepristupacno zbog maski... na onoj crnoj lajsni- drzacu kartice, duz cele kartice na kojoj je ugraviran MSI ne mozes da drzis ruku vise od 10-15 sek.Probaj da odrediš da li je ista temperatura celom dužinom toplotnih cevi.
Ako rukom možeš da osetiš razliku temperature menjaj kuler.
Zasto ces ispasti glup? To je sasvim moguce... Ja se toga nisam ni setio isprva. Vrv zato sto se to desava ekstremno retko.Ispašću glup i tup, možda je "para" isparila iz cevi?