jbg, ja ne znam drugačije da instaliram Windows ili pokrenem Acronis Rescue Disk itd.Ma koga briga za internu optiku u 2014?
Kupis eksterni opticki uredjaj.
A zasto windows ne dizes preko flesa? Ms sam ima program koji ce ti ga prebaciti na fles. Sa flesa je instalacija mnogo brza i ne moras da slusas kako disk drnda, stenje, i ispusta ostale neartikulisane zvukove dok instalira.
Hocu.Na tim fotkama ne deluje toliko impresivno. Kad budes na pc pogledaj video, to ce ti sigurno ostaviti bolji utisak.
Kupis USB flash od 8GB (600-700rsd) i napravis butabilni Win na njemu i to je to. Proces je ultra lak i *****an a svakako je prakticnije nositi USB stick nego externu optiku i diskove.jbg, ja ne znam drugačije da instaliram Windows ili pokrenem Acronis Rescue Disk itd.
Sve to stoji, nego ja gledam iz svog ugla i mojih (trenutnih) potreba.Kupis USB flash od 8GB (600-700rsd) i napravis butabilni Win na njemu i to je to. Proces je ultra lak i *****an a svakako je prakticnije nositi USB stick nego externu optiku i diskove.
Pa zveketale bi i zvonile stranice od kucista koja se srafe da ih dobro drmnem rukom...
Nije Phanteks tamo neka firma. Ne bi dozvolili sebi da izbace nesto takvo da stvarno postoji problem sa tim.