• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Phanteks Enthoo EVOLV

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija

:balavim:
:appl::ladovina:
ahahahahahaaaaa
Sta reci o ovim manijacima koji svakodnevno dresiraju zivce brendova koji su veterani na trzistu kucista?
Samo napred!

Poslednja izmena:

Fallen

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
30.08.2011.
Poruka
2.884
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ne vidim nikakvu fotografiju, link?!

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Jesi opet na telefonu? Okacio sam 2 yt klipa...

To ti je sve za sad, to i video klipovi. ;)
Ma koga briga za internu optiku u 2014? :rotf:

Poslednja izmena:

Fallen

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
30.08.2011.
Poruka
2.884
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Stalno sam ja ovde preko telefona, nista novo. :P
Vidim sad ove sto si okacio u drugom postu. ;)

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Na tim fotkama ne deluje toliko impresivno. Kad budes na pc pogledaj video, to ce ti sigurno ostaviti bolji utisak.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Kupis eksterni opticki uredjaj. ;)
A zasto windows ne dizes preko flesa? Ms sam ima program koji ce ti ga prebaciti na fles. Sa flesa je instalacija mnogo brza i ne moras da slusas kako disk drnda, stenje, i ispusta ostale neartikulisane zvukove dok instalira.

KalibracijaMonitora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.03.2014.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Other:
Spyder4Elite
Kupis eksterni opticki uredjaj. ;)
A zasto windows ne dizes preko flesa? Ms sam ima program koji ce ti ga prebaciti na fles. Sa flesa je instalacija mnogo brza i ne moras da slusas kako disk drnda, stenje, i ispusta ostale neartikulisane zvukove dok instalira.

A inače su externi rezači jeftiniji :P

Da sad ulazim u svet kompjutera, možda bih tako i radio, ali u decembru sam dao 11,499 za kućište, tako da u skorije vreme neću ništa menjati po tom pitanju ;)

Optički uređaj imam i optički diskovi su jeftiniji od USB fleševa, a i lakše se čuvaju, tako da ni tu nemam nekog razloga da bilo šta menjam. Ali ako imaš link za taj program, baci ga 'vamo, jer optika će garantovano crći jednog dana :(

Fallen

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
30.08.2011.
Poruka
2.884
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Na tim fotkama ne deluje toliko impresivno. Kad budes na pc pogledaj video, to ce ti sigurno ostaviti bolji utisak.
Hocu.

jbg, ja ne znam drugačije da instaliram Windows ili pokrenem Acronis Rescue Disk itd. :(
Kupis USB flash od 8GB (600-700rsd) i napravis butabilni Win na njemu i to je to. Proces je ultra lak i *****an a svakako je prakticnije nositi USB stick nego externu optiku i diskove.

KalibracijaMonitora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.03.2014.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Other:
Spyder4Elite
Kupis USB flash od 8GB (600-700rsd) i napravis butabilni Win na njemu i to je to. Proces je ultra lak i *****an a svakako je prakticnije nositi USB stick nego externu optiku i diskove.
Sve to stoji, nego ja gledam iz svog ugla i mojih (trenutnih) potreba.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Ajde molim te... Zar da cepidlacimo u danasnje vreme ko da smo najgora sirotinja? Imas ispod 500 din. da kupis usb3 flesh od 8 gb! Za 1500 imas 32gb usb3!!! Imamo danas diskove od par terabajta koji i nisu toliko papreno skupi, a ironija sto su nekad bili jos jeftini, toliko jeftini da nema ko nije mogao da kupi 2tb i vise...
Externi opticki kosta jedva malo vise od internog. ;) Ako mi ne verujes proveri cene. Tako stvari stoje kod nas. Vidim da su u inostranstvu cene internih i externih cesto iste!
Opticki uredjaji odavno nemaju sta da traze u modernim kucistima. Danas opticke baze koristimo da stavimo rezervoar, pumpu, preko adaptera neki sata uredjaj, fan kontroler... Moze i neki citac kartica, ali ja sam protiv toga, isto kao za opticki, msm da to treba koristiti samo externo. Plus su cene externih citaca kartica nize od internih.

KalibracijaMonitora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.03.2014.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Other:
Spyder4Elite
Ne cepidlačim, ali jednostavno nemam nikakav razlog da to radim kad mi je optika ispravna i diskovi na polici uredno obeleženi. Znam i ja da ću jednog dana morati da provalim kako da sve bootabline diskove prebacim na jedan USB flash disk, ali za sada nema potrebe.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
To je proces koji moze svako nauciti za 1 minut. Otisli smo malo u oftopik.

KalibracijaMonitora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.03.2014.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Other:
Spyder4Elite
hehehe, ODD ide pozadi :ludnica:

Nije zahvalno suditi na osnovu snimka, ali mi se čini kao da će se limovi bez šrafova vremenom raskantati i praviti buku.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Lose ti se cini. Pojedina Lian Li kucista godinama unazad koriste takav sistem montaze i nikakvih problema nema. Ne podcenjuj kvalitet na prvu loptu, obicno takva kucista potraju mnogo duze od ovih obicnih.
E da, to sam hteo da napisem jos juce kad sam video one slike. Prokleti techpowerup, odd ide pozadi a oni napisali da ga nema. -_-
Nebi imao nista slabije misljenje o ovom kucistu i da nema taj jedan opticki(kako smo mislili u pocetku). Ipak mi je drago da su to izveli tako lukavo, meni ne smeta sto je pozadi. Ko ga ne zeli uopste moze da skine i to je to.
Samo me jedna stvar zanima, kolika ce biti cena?

KalibracijaMonitora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.03.2014.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Other:
Spyder4Elite
Ne znam, nekako je za moj ukus mnogo zveketalo i zvonilo kad je demonstrirao, a inače sam staromodan, pa volim da sve prišrafim :)

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Pa zveketale bi i zvonile stranice od kucista koja se srafe da ih dobro drmnem rukom...
Nije Phanteks tamo neka firma. Ne bi dozvolili sebi da izbace nesto takvo da stvarno postoji problem sa tim.

KalibracijaMonitora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.03.2014.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Other:
Spyder4Elite
Pa zveketale bi i zvonile stranice od kucista koja se srafe da ih dobro drmnem rukom...
Nije Phanteks tamo neka firma. Ne bi dozvolili sebi da izbace nesto takvo da stvarno postoji problem sa tim.

Ni GM nije tamo neka firma, pa su izbacili hiljade vozila sa neispravnom kontakt bravom. Jeste toolless praktičan, ali kod šrafova garantovano nema lufta ni posle 100 skidanja stranice.

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Trazis tamo da ti oko filtera bude lakse, pomislio bi covek da zelis da sve bude lakse i tul fri, a kukas tu sto nema sarafa? :d

KalibracijaMonitora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.03.2014.
Poruka
473
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Other:
Spyder4Elite
Dva thumb screws za stranice je po meni bolje rešenje nego gomila nekih kopči.

R_O_N_I_N

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2009.
Poruka
989
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD B55 @3.8Ghz/2.8Ghz NB & Noctua NH-D14
Motherboard:
ASUS Crosshair IV Formula
RAM:
2X2GB Excelram Rippler + 2X8 GB Patriot,sve na 9-9-9-24-27 1T@1600Mhz
VGA & cooler:
ASUS 280x
Display:
ViewSonic VX2260WM
HDD:
Samsung EVO840 120 GB+Samsung 1.5 TB+Samsung HD321KJ 320GB+WD AAKX 500GB+WD 320GB AAKX
Sound:
Integrisana zv. & Logitech G51
Case:
CM Silencio 650
PSU:
Chieftec BPS-850C 850W
Optical drives:
Samsung SH-S223F
Mice & keyboard:
Logitech G400s,neki djubre-plastikaner od 5e(za sad :D)
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7 x64
Sto se mene tice,samo me onaj Enthoo Primo zanima. Zver od kucista... :D

piksi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.05.2012.
Poruka
441
Rezultat reagovanja