4-6 dana možda. Meseci sigurno ne.ima period za povracaj pdv-a ... msm da je od 4-6 meseci
od ortaka cale ide redovno do Tompa, za namernice
Bice da AFA vazi 4-6meseci, a povrat mozes odmah uzeti na granici, ali ti skidaju dobar deo neke njihove takse i pre su se cakali redovi za povrat AFE..nisam dugo u tim vodama, ali raspitacu se..4-6 dana možda. Meseci sigurno ne.
A kako su onda ranije uzimali odmah na granici i cekali se redovi, i svi kukali da ih gule na nekim taksama, ti ces da ucis polu madjara :p
AFU uzimaš u prodavnici gde si kupio robu. Možeš je uzeti za 7 dana. U kraćem roku nismo nikada išli tako da ne znam da li može za manje dana. Tako je bilo pre pola godine. sumnjam da se išta promenilo.. Ti ćeš mađara učiti.
Da, i sada su veliki redovi za povrat poreza - na granici, na "običnom" redu bilo je poslednji put npr. 10-15 automobila; na ovom gde se vraćao porez, bilo je bar 100 automobila i kombija...pre su se cakali redovi za povrat AFE
+1Meni je jedino Media Market poznat
Nisi video moje linkove?PPS. Ima li neko predlog za shopping delova za bicikle tamo?
Video sam, ali nisam se nešto snašao. Koliko videh, tu je najviše u pitanju hrana.Nisi video moje linkove?
Što se tiče cena tamo i ovde... Da, tehnika jeste samo malo jeftinija, ali je obično jeftinija. Fora sa ovim likovima koji donese tehniku iz HU je u tome što oni uzmu porez nazad, a ne plate carinu (zato to i nije baš legalno ).