Rispekt! Hvala!Auf bas je lepa, rado bih je udomio ali nazalost nemam mogucnosti da selim psa u stan . Raspitacu se da li neko zeli i hoce da je udomi od ljudi za koje znam da vode brigu.
Svaki pas prihvata novog vlasnika vrlo lako ako se taj prema njemu ophodi kako treba, bitno je da pas pridobije tvoje poverenje. Osim ako se radi o psu koji je maltetiran ili dresiran za borbu, ili je po prirodi besan u tom slucaju period pripitomljavanja je duzi..Ja, iskreno, nikada ne bih smeo da uzmem odraslog psa, naročito neke rase tipa pitbula. Mislim da je to vrlo, vrlo zeznuto i da zahteva MNOGO rada, volje i znanja, kako bi se takav pas lepo uklopio u novu porodicu.
Vracali se brat i ja iz radnje kada cujemo neko vice, dok smo mi skontali da se to neka zena dere i doziva nas. Dosli mi do nje a ona nama kaze da je krenula do radnje ali ne moze da prodje od copora pasa (mi napravili facu kao o cemu ova prica), a ono 3 lutalice koje idu za ciganom koji skuplja onu pet ambalazu. Psi je ni ne gledaju idu svojim putem 30 metara od nje, kada ce ona nama idite ih oterajte a usput i onog cigana, i njega se boji.Ja stvarno ne znam odakle i zašto je ljudima usađena reakcija da će pas da ih ubije. Bezbroj puta sam šetao svoje kerove i ljudi mi se sklanjaju sa trotoara, prelaze na drugu stranu ulice, pitaju me "hoće li ujesti?". Kao da vodim ajkule odprilike. Nije bitno da li je mlad ili mator pas, da li je pit ili pudla... daće ti do znanja ako hoće da te ubije.