Sa prvim delom se slažem, mada delimično, uzeo bi sa nekim drugim verovatno, ali sa drugim delom... E sad bih te zagrlio da si pored mene, poljubio tri puta, i chuknuo chelom o cheloPipen ne bi uradio ništa bez Jordana, dok je Wade uzeo titulu bez Lebrona i to ogromnom svojom zaslugom.
Dule, to sam i ja rekao. Znaci nista bez velikog Shaq-a. Nema sumnje da je Wade bio zasluzan za titulu.Sa prvim delom se slažem, mada delimično, uzeo bi sa nekim drugim verovatno, ali sa drugim delom... E sad bih te zagrlio da si pored mene, poljubio tri puta, i chuknuo chelom o chelo
Chek da te podsetim, nije da se lik ne vidi na terenu...
Na stranu sto trolujemo Marlishu, iskreno, ni Shaq ne bi uzeo titulu bez Wade-a. Zapravo, nikada u novijoj istoriji NBA (od 90 pa na ovamo) se nije dogodilo da samo jedan vrhunski igrac uzme titulu, a da u timu nije imao bar jos jednog "ludaka".Dule, to sam i ja rekao. Znaci nista bez velikog Shaq-a. Nema sumnje da je Wade bio zasluzan za titulu.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Znam da jesi, samo mi preterujemo sa trolovanjem, pa kada pishem ozbiljno to i naglasimNormalno, nisam rekao da bi Shaq uzeo bez njega. Da, da, svi veliki igraci koji su uzimali titule su imali makar jos jednog dobrog igraca pored sebe. Ni Russel, ni Chamberlain cak nisu sami uzeli titule.
Uzgred, ja nisam trolovao nikoga, ja ovo sto sam napisao sam mislio iskreno.
Nooormalno, LeBron prosekZnam da jesi, samo mi preterujemo sa trolovanjem, pa kada pishem ozbiljno to i naglasim
P.S. Svima je jasno da je LeBrick prosečan igrač koji igra samo na snagu
Jeste, on tako deluje, ali kada ga gledas non stop, a ja ga dosta pratim, shvatis da je to next level kosarke, a da je on neka vrsta pionira u svemu tome. Iskreno, predominantan je fizicki, pritom ne igra na snagu, tj koristi je uvek kada mu treba, ali ce uvek pre da doda ili da napravi visak, sto bi se reklo igra 100% na mozak, na kraju krajeva njegova statistika to govori... Ima neverovatne procente suta, ne trosi lopte, ima brdo skokova i asistencija i zavidan broj blokada i ukradenih lopti.Bez trolovanja - meni, iskreno, Lebrona kad gledam, deluje kao da je dečko do dvadesete godine igrao ragbi, a onda su ga naučili na silu da pika basket, pa je to poprilično usavršio i sada je vervoatno najbolji igrač na svetu. I takav utisak stičem isključivo zbog njegovog načina igre, odnosno, nedostatka elegancije pokreta i kreativnosti, te njegove jednodimenzionalnosti... Pogotovo kad ga uporedim sa Wadeom, Durentom itd., o Brajantu i Džordanu neću ni da pričam
Vidis, mene je recimo nerviralo to sto se Iverson od svih protivnika odbijao kao od zida jer je sav minijaturan, pa je onda cesto dobijao faul i kada realno nije, ne zato sto je on nesto glumatao, nego zato sto je to tako izgledalo sudijama.Elegancije bez. Meni je na primer jako bilo lepo da gledam Iversona kada je radio one bolesne stvari. Jeste da je kratko trajao, ali bilo je lepo dok je trajalo
Ma meni je bilo neverovatno da tako mali covek radi takve stvari. Crossoveri i zadnja promena i sut, nesto bolesno.Vidis, mene je recimo nerviralo to sto se Iverson od svih protivnika odbijao kao od zida jer je sav minijaturan, pa je onda cesto dobijao faul i kada realno nije, ne zato sto je on nesto glumatao, nego zato sto je to tako izgledalo sudijama.
Sa druge strane, kada vidim Kobe-a da radi ovakve stvar, recimo br9. Cak i kada ga odalame, to izgleda prelepo u zavrsnici... Lik jednostavno ima fluidne pokrete, zapravo, fluidnije od bilo koga koga sam gledao...
Elegancija nije cilj koji se ostvaruje, nego je ili imaš, ili, kao Lebron, nemaš. Davanje koševa je svakako cilj u košarci.Njemu nije cilj elegancija već da da koš
Fluidniji i od njega Bas je kao zmija lik, tj black mambaSve to izgleda odlično, uspeo je solidno da skine Jordana