Ja ne bih silovao, narucito ako planiras neki OC. Bolje je da ides na neko 800W+...A da li ce Corsair CX 750M biti u stanju da izgura r9 280x u CF u kombinaciji sa hasom? Bez overkloka...
Ja ne bih silovao, narucito ako planiras neki OC. Bolje je da ides na neko 800W+...A da li ce Corsair CX 750M biti u stanju da izgura r9 280x u CF u kombinaciji sa hasom? Bez overkloka...
Ovo ide uz LC Power 3000bTrebalo bi da nije bucno ti napajanje, ovo proslo je bilo ok sto se tice toga. Aj videcu sa Medom. Hvala ti
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Taj model, ali sa 12cm ventom sam ugradio u mnogo računara i radilo je bez problema, a neki od tih računara su imali i grafike u rangu 100-150€.Ovo ide uz LC Power 3000b
www.lc-power.de/index.php?id=182&L=1
Cinimi se da ti je to slabo, ja sam Inace odustao od tog kucista, posto mi miha salje coler master...ako ti odgovara to napajanje vidi sa Vule-tom da se dogovoris i on je zainteresovan.
Kakvo je sto tice buke?Taj model, ali sa 12cm ventom sam ugradio u mnogo računara i radilo je bez problema, a neki od tih računara su imali i grafike u rangu 100-150€.