On je vec proizveden, ali podrsku za isti dolazi sa njim...Ispravite me ako gresim, ali DDR4 dolazi sa Broadwell-om, a on je najavljen tek za Q4 2014.
Ma nije mem preskupa, moze se priustiti kome treba, a kolika ce biti ddr4 kad se pojavi, pa pretpostavljam oko 150-200e za oko 8g (koliko je i bila ddr3)DDR3 je vec skocio, ja hteo da uzmem jos 8gb rama, cisto da se ima, kontao da dam oko 4k dinara, koliko sam dao i za ovaj kit sto sada imam i kada sam video da taj kit sada kosta 70e samo sam ugasio stranicu i momentalno odustao od kupovine![]()
Sa DDR4 ce biti ista prica kao i sa DDR3, tj nece imati potrebe odmah da se prelazi, kontam da barem treba cekati da prodju dve generacije ploca i da se smiri cena, posto ocekujem cenu od 200e za 4gb![]()
Ma principi su ovde u pitanjuOn je vec proizveden, ali podrsku za isti dolazi sa njim...
Ma nije mem preskupa, moze se priustiti kome treba, a kolika ce biti ddr4 kad se pojavi, pa pretpostavljam oko 150-200e za oko 8g (koliko je i bila ddr3)
Pitanje je koliku ce revoluciju napraviti sam ddr4, kao sto nij PCIe 3.0 nije doziveo jos uvek ekspanziju od pojavljivanja, tj jos uvek nema nekih vidnih benefita...
Necu sada da dam 70e za istu memoriju za koju sam dao 4000din pre 2 godine