On je vec proizveden, ali podrsku za isti dolazi sa njim...Ispravite me ako gresim, ali DDR4 dolazi sa Broadwell-om, a on je najavljen tek za Q4 2014.
Ma nije mem preskupa, moze se priustiti kome treba, a kolika ce biti ddr4 kad se pojavi, pa pretpostavljam oko 150-200e za oko 8g (koliko je i bila ddr3)DDR3 je vec skocio, ja hteo da uzmem jos 8gb rama, cisto da se ima, kontao da dam oko 4k dinara, koliko sam dao i za ovaj kit sto sada imam i kada sam video da taj kit sada kosta 70e samo sam ugasio stranicu i momentalno odustao od kupovine
Sa DDR4 ce biti ista prica kao i sa DDR3, tj nece imati potrebe odmah da se prelazi, kontam da barem treba cekati da prodju dve generacije ploca i da se smiri cena, posto ocekujem cenu od 200e za 4gb
Ma principi su ovde u pitanju Necu sada da dam 70e za istu memoriju za koju sam dao 4000din pre 2 godineOn je vec proizveden, ali podrsku za isti dolazi sa njim...
Ma nije mem preskupa, moze se priustiti kome treba, a kolika ce biti ddr4 kad se pojavi, pa pretpostavljam oko 150-200e za oko 8g (koliko je i bila ddr3)
Pitanje je koliku ce revoluciju napraviti sam ddr4, kao sto nij PCIe 3.0 nije doziveo jos uvek ekspanziju od pojavljivanja, tj jos uvek nema nekih vidnih benefita...