Meni je super. Mozda malo zbrzano. Mislio sam da ce da ufonjaju zadnji serijal, ali je ipak mozda i najboljiSta kazete na kraj Breaking Bad-a i poslednjih par epizoda?
Jbg, ovo je trailer, mozda i prezivi loki, nisu prikazali . Meni je ovo najomiljenija serija . Povezujem se dosta, jer je starosrpska mitologija i religija skoro identicna kao staronorveska. Ma koji GOT i BB, postoje i daleko bolje serije, poput Rome .ni ja... bas sam sinoc gledao kad pocinje...
To mi je najomiljenija serija na neki cudan nacin.
Ne mogu da kazem da je bolja od GOT ili BB ili BSG, ali definitivno zeljnije iscekujem nego bilo koju
sad se setih da sam gledao ovaj trailer ili sta vec, i smorio se zbog lokija
Zato sto mu dijagnoziran rak i on misli da ce da umre, a posao koji mu je ponudjen mu ne bi doneo dovoljno novca (za njegovog zivota) za ono sta je on zamislio, a to je da nakon smrti ostavi dovoljno novca za skolovanje sina, lagodan zivot zeni koja ne radi i td. Ne znam kako si propustio taj deo sobzirom da je prilicno krucijalan dok serija ne krene u sasvim drugom pravcu i izgubi smisao. Dobro je da nisi Sopranove gledao, to je jos komplikovanija serija.U prethodna 2 dana odgledao prvu sezonu Breaking Bad.
Utisak: vrlo dobo snimljena, u principu kao film (čak mislim da bi prve dve epizode bez problema mogle da budu film). Glumci OK, mada, iskreno, glavni glumac mi je prilično bolji (i luđi ) u Malcolm in the Middle). Ideja serije je OK, ali nisam oduševljen time što je glavni lik negativac (zato nisam gledao ni Dextera ni Sopranove).
Sve u svemu, nisam siguran da ću nastaviti dalje...
I još nešto...
Glavnom liku je onaj njegov prijatelj ponudio posao - on to odbija i nastavlja da proizvodi drogu?!? WTF???
niko je ne bi gledao....Serija care, serija . Radnja serije je takva, a da je po tvom objasnjenju iz spoilera, nikad je ne bih gledao