Shiki
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.609
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
The Donkey , stvarno je majstor da sve "preokrene u svoju korist", sam sebe napljuvao, svima simpaticno, i njegova greshka je gotovo pala u zaborav
Inace danashnja trka nije toliko bila zanimljiva ali je ishod bio zanimljiv
Vrhunski je odvezao, kao i mali Lorenzo, ali je jednostavno bio neuhvatljiv. Pedrosa me je iskreno malo razocarao, covek izgleda moze da pobedi samo kad je bukvalno skoro sam na stazi, tj kad vodi od prvog kruga, inace ukoliko se treba malo pomuciti, obici koga, i kad mu neko dishe za vratom, apsolutno nema nacina da pobedi.
Razlika izmedju Rossija i Lorenza se povecala na 30 bodova, i sad se ceka 4 nedelje do sledece trke. Cini mi se da ce Honda najvishe napredovati posle ove pauze kao i Suzuki koji su uveliko poceli da testiraju "tehnologije" za 2010-tu
U svakom slucaju, do poslednje trke se verovatno nece znati shampion, shto me je obradovalo
Inace danashnja trka nije toliko bila zanimljiva ali je ishod bio zanimljiv
Vrhunski je odvezao, kao i mali Lorenzo, ali je jednostavno bio neuhvatljiv. Pedrosa me je iskreno malo razocarao, covek izgleda moze da pobedi samo kad je bukvalno skoro sam na stazi, tj kad vodi od prvog kruga, inace ukoliko se treba malo pomuciti, obici koga, i kad mu neko dishe za vratom, apsolutno nema nacina da pobedi.
Razlika izmedju Rossija i Lorenza se povecala na 30 bodova, i sad se ceka 4 nedelje do sledece trke. Cini mi se da ce Honda najvishe napredovati posle ove pauze kao i Suzuki koji su uveliko poceli da testiraju "tehnologije" za 2010-tu
U svakom slucaju, do poslednje trke se verovatno nece znati shampion, shto me je obradovalo