Darko
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 10.05.2009.
- Poruka
- 1.567
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 4770k @ 4.3Ghz + Noctua NH-D14 / Bitfenix Recon
Motherboard:
Gigabyte G1.Sniper 5
RAM:
32GB G.SKILL TridentX DDR3-2400 CL10
VGA & cooler:
Asus GTX 980 Strix
Display:
3x Dell u2414h
HDD:
SSD Samsung 840 EVO 120GB + Samsung 840 EVO 1TB
Sound:
GB SB Recon 3Di @ Logitech Z906
Case:
Fractal Design Define XL R2
PSU:
Fractal Design Newton R3 1000W
Optical drives:
Samsung BluRay Ext
Mice & keyboard:
Corsair Katar + Corsair K70 RGB
Internet:
Netgear Nighthawk R7000 / Gbit
OS & Browser:
Win 7
Eno link okacio medo - nisam ga ja izmislio ^_^, a beta drajver sa amd sajtaSalji na PM odakle si skinuo taj UPDATE,i obavezno jos neke igre probaj!
Problem je sto nemam sta drugo da probam. Imam samo FC3, Fallout 3 i 3dmarkove i ostalo djubre.
Edit: Koji sam sivonja. Evo zasto unigine 4.0 nije hteo da radi sa CF, sam sam sebi odgovorio:
Cim sam stiklirao full screen mod u Uniginu - CF poleteo! Bezmalo je duplirao fps. Rezultat:Evo ucinio sam kako ste rekli - pustio sam MSI AB u pozadini da taljiga i utvrdio sam da CF radi samo i iskljucivo samo u full screen modu. U windowed modu radi samo jedna karta.
FPS:
43.3
Score:
1091
Min FPS:
18.8
Max FPS:
68.0
(obratite paznju da je vsync forsiran u drajveru - ovo sto kaze max 68 je cista gnusna laz, pratio sam fps i nikad nije presao 59, upravo zbog vsynca). Boga mi, poverenje u CF mi se vratilo i to samo tako. Ono sto nervira je cinjenica da NIKO nigde nije napisao da CF ne radi u windowed modu. Treba da vracam u bob da izvalim sta i kako...
Edit 2:
sto dovodi do sledeceg problema - a to je multi monitor setup. Do sad mi je najjednostavnije bilo da rasirim windowed mod na 2-3 ekrana i da resim stvar; sad to nece moci tako lako. Moracu da budzim stapom i kanapom native rezoluciju; odnosno da vidim kako radi eyeinfinity... Bah...
Poslednja izmena: