Prelistao sam predhodne postove. I vidim da ti treba da prekrijes onaj na front panelu. Moje iskreno misljenje da jedini benefit koji ces imati da macka ne odrubi sama sebi glavu o propeler, ako imas mackuJel moze neko da mi pomogne, gde bi mogao da nabavim 20cm metalni fan grill
Pihh..A potajno sam se nadao da ti imas tako nestoOd nekoga ko ima HAF kuciste, dobijali su se uz 20cm bocni ventilator, nazalost ja toga vise nemam...
Pa vidi mozda ce mi i trebati stvarno ta tri, tako da mi ih ostavi svakakoEvo ja mogu da ti dam 3 komada za 12cm, pa ih spoji
Pa od tad,se desio jedan, mali peh...tj. cm vent vise nije hteo da radi, pa sam ga odfikario..Pa sad malo izgleda ruzno bez nekog grill-a, posto me je @neSSa ranije pitao, sta ce da bude ako mi slucajno otkaze vent(baksuz jedan! ), ja nisam znao sta da mu kazem(pametno) odlucio sam da se vratim staroj ideji i da vent stoji iznutra kucista i da moze da se vadi, dok ce sadasnji vent sluziti kao neka vrsta forme prednjeg panela, bice slika ovih dana..Pa ce vam biti jasnije Kod mene uvek nesto crkne, polomi se ili tako nestoPrelistao sam predhodne postove. I vidim da ti treba da prekrijes onaj na front panelu. Moje iskreno misljenje da jedini benefit koji ces imati da macka ne odrubi sama sebi glavu o propeler, ako imas macku
Salim se, no meni se vise svidja da bude bez gril-a. I mislim da kad ga zasravis, da ce panel izgledati malo bzvz.
Broj imas, cena 3.000rsdPa vidi mozda ce mi i trebati stvarno ta tri, tako da mi ih ostavi svakako
Skromno moram priznatiBroj imas, cena 3.000rsd
Nazalost, ni ja nisam verovao koji sam baksuz, vratim propeler i pustim vent, kad ono nista, samo zuji..probam na silu da ga gurnem, nista.. malo cacnem elektroniku, zavrti ga i stane..uz***em se i kljestima za secenje isecem ventLazes da ti se to desilo
Ma opusteno, nemas ti nista sa tim I ovako ce biti sigurnije resenje i na duze staze..Izvini ali zaista nisam hteo da izmalerisem
Pa nasi smo, pa zato popustSkromno moram priznati
Sent with htc hd zver
Pa ko ce kome nego svoj svomePa nasi smo, pa zato popust
Mislim da kuci imam bas ovako nesto..Grill sa nekog zvucnika bi ti super legao jer je kruznog oblika, pogledaj u "kanibalu" oni imaju razne opreme za zvucnike, kablove itd, pa mozda tamo pronadjes ili radio tehnika itd...