Evo ja te sponzorisem jednom s***anom 2600 pro,bez venta, vent ci mi valjati nekog da gadjam kad se iznerviramU ovoj prici oko cepanice definitivno smrdi nesto...
Prvo piše da je plaćeno unapred i da će ga Petrović naci po broju računa na koji je kupac uplatio novac,
Posle piše da je Petrović platio kuriru prilikom preuzimanja paketa!? (Kada je otišao u poštu: “ali su mi tamo rekli da se kurir još nije razdužio s mojim parama”
Sta, dva puta placena!? ili to je racun na koji je trebao da legne novac od kurira?
Inace i ja cu sad krenuti da se bavim ovim, posto vidim da je unosan posao. Makar da povratim izgubljeno, zakon dzungle preovladjuje....
Matori....nasao bih ga, skinuo bih ga golog, vezao u sumi za drvo i ostavio tako da bleji sa lokalnim drvecem i zivotinjicama iz sume...da je taj mene strasno zaebao za nesto...Fora je u tome da on to i ne bi radio da nije osmislio prvo kako da se sakrije od ljudi, verovatno ima validan licnjak a i ne mora da znaci, sa njim otvara racune i dize novac odakle god hoce i kad god pozeli a na adresi iz licnjaka nikad nije vec verovatno negde drugde...tu je poenta.
rez po rez, komad po komad, seck'o bih ga mesec danaMatori....nasao bih ga, skinuo bih ga golog, vezao u sumi za drvo...
+100000Od sad samo uplata unapred!
+1!!!+100000
Ma ne verujem ni rodbini vise!
Eto sad nek mi neko kaze da su Kuriru fini i sve ostalo, zasticeni su ko beli medvedi, ne odgovaraju za nista, ja bi reko da je ovo i njihova odgovornost!
Al isto tako iz perspektive kupca, pogotovu ako je stvar izuzetno vredna, od mene prodavac moze da zaboravi kes unapred, jer isto koliko se on boji za prevaru toliko i ja ne zelim da mene izvara pa posle da bude svasta..Od sad samo uplata unapred!