Misko78 je napisao(la):
CAR je napisao(la):E jesi novajlija, odmah se vidi!!!
Pa ovo je
CAR je napisao(la):DVE GODINE star thread... sta si ga dizao ponovo koji djavo?!!!! :wall:
Misko78 je napisao(la):Dobro sta se sad ti ljutis nisam gledao datume, ko da niko ne moze da pogresi. Izvini sto sam ti upropastio pogled na thread.
CAR je napisao(la):Nisi mi nista upropastio, boli me uvo. Jednostavno, valja malo razmisliti pre nego sto se postuje.
Uostalom, ne verujem da si bas lako naleteo na ovaj thread o NCP memorijama, kada je star dve godine. Valjalo je debelo prekopati po arhivi zbog ovoga. A kada otvoris 38. stranu Overclocking sobe, valjda ti je odmah jasno da su ti postovi stari k'o Biblija.
CA(R)PONEHahahahaha nadrkani CAR looooooool
Nisi ga ti dobro upoznaoCA(R)PONE
Vidi ti ovog CAR-a,on ispade za*eban momak ,a ja ga znam ko finog momka
To ti je jedno vreme bio trade mark "Znash znanje", svi smo znali kada to udelish nekom da taj jednostavno zna znanje Ne mogu da se setim nasheg threda, odnosno detalja, ali znam da sam ja neshto permutovao bio, a ti me zgazio ko opushak Pa si vljda posle skapirao da se ne foliram i da sma stvarno permutovao pa me pomilovaoCAR je napisao(la):Dule, tebe mislim da se jos i secam, nesto sam te naduvao, to mi jos kao i poznato... zbog ovog "znas znanje" dela koji je potom usledio
Fuj...pomilovao...
Ne na taj bolesni nachin na koji ti uvek zamislish rech "pomilovao"
FIXEDUpravo na taj bolesni nachin na koji ti uvek zamislish rech "pomilovao"
Pa zakasnio si jedno dve nedelje.HB Care!
Nije Za CAR-a nikada nije kasnoPa zakasnio si jedno dve nedelje.
Izvinjavam se njegovom imperatorskom velichanstvu verovatno se ne seca mene