Ma on je prestao da trenira On je ishao u gym mozda svega 3 meseca evo kako je izgledao dok je trenirao.^ Fin rezultat, odlicno je smrsao... Alii, ima ali... On je klasicno smrsao, dakle nije nabio misicnu masu dok je skidao salo, a i sad ne deluje misicavo vec samo vitko, i manekenski (sto nikako ne spori uspeh koji je napravio i svaka mu cast), ali ovo nije fitnes niti bb, a mislim da fantomX vise tezi tome malo misicavijem izgledu
Jel to moguce uopste ??misicu ostaju i rastu, salo odlazi. Samo pametan trening.
Kako ce misici da rastu u deficitu kalorija? Ili ti kako ce da gubi masti u suficitu?
Sve se moze kad se zna i kad se hocePa kako moze i da smrsa i da nabije misice istovremeno?
Moguce napisao sam gore kakoJel to moguce uopste ??
To sta ti mislis je jedno, a ono sto je dokazano je drugo STo se tice skidanja masti i deficita kalorija nema veze sa vezom, jer svako je drugaciji... Neko moze da izgubi kilo masti sa 4000kalorija deficita, a neko ne moze ni sa 12000, sve zavisi od genetike, tu genetika igra kljucnu ulogu A najbitnija u celoj prici je dijeta1kg masti odlazi sa deficitom od nekih 7500-8000 kalorija. Otprilike se zna koliko njemu trosi bazalni metabolizam (ima raznih programa za racunanje), koliko je uneo kalorija tokom dana i koliko treba da potrosi, tako da kako god okrenes, da mrsavi bez deficita ne moze. Jer ako ti ne jedes uh i masti, a pojedes ogromnu kolicinu proteina, mislis da ces mrsaviti? I ja tvrdim da ne moze i da rastu misici i da gubis salo, eventualno ako dugo nisi ili uopste nisi trenirao pa je to onaj kratki pocetnicki boost.
1kg masti odlazi sa deficitom od nekih 7500-8000 kalorija. Otprilike se zna koliko njemu trosi bazalni metabolizam (ima raznih programa za racunanje), koliko je uneo kalorija tokom dana i koliko treba da potrosi, tako da kako god okrenes, da mrsavi bez deficita ne moze. Jer ako ti ne jedes uh i masti, a pojedes ogromnu kolicinu proteina, mislis da ces mrsaviti? Oces al za malo, jer ces biti u suficitu. I ja otprilike tvrdim da ne moze i da rastu misici i da gubis salo, eventualno ako dugo nisi ili uopste nisi trenirao pa je to onaj kratki pocetnicki boost.