warmaster
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.687
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Komsija pravi med, razlika je enormna od domaceg i oneg slatkog serbeta sto prodaju po diskontima ^^. Sve sto je napisao sinda, samo bih dodao, ne vise od te kasike jer med u vecim kolicinama izaziva temeraturu.Med UVEK uzimati od ljudi koji se bave pcelarstvom (domaci med) + propolis,(nikako po diskontima/prodavnicama/veleprodajama.itd)a sto se tice maticnog mleca,to je tek posebna prica,u Srbiji postoji samo par ljudi (ali bukvalno) koji mogu da proizvedu PRAVI maticni mlec,tj da isti zadrzi svoja puna svojstva,naime sam proces proizvodnje maticnog mleca je JAKO komplikovan,a o samom cuvanju da i ne govorimo,tako da pamet u glavu sto se tice tih stvari,i jos par nekih saveta sto se tice meda i propolisa...med nikako ne uzimati u vecoj kolicini i na prazan stomak,nego razmutiti u mlakoj vodi,pa popiti,ili jednu malu kasicicu otapati lagano u ustima,navodno se najbolje rastvara i apsorbuje prirodnim putem,tj kada ga rastvaraju same pljuvacne zlezde u ustima,a propolis nikako mesati u casi sa vodom i tako piti,nego na koricu hleba ili kocku secera onoliko kapi koliko imas godina,i sto laganije otapati u ustima,tako 7 dana pa onda nedelju dana pauza. To mi je sve ispricao jedan JEZIVI pcelara koji se time bavi ceo svoj zivot,a koji je i pokupio kojekakve nagrade za to sto radi,ja samo od njega uzimam med,koji je BRUTALAN!!!!!