Radila bi ona i na Celeronu vrhunski sve je pitanje ocekivanja i strpljenjaA ova moja verzija je optimizovana za 020 CPU i radi vrhunski
Mislis na Motorolu MC68020 ?A ova moja verzija je optimizovana za 020 CPU i radi vrhunski
Ti sa Piledriver'a na dinosauruse predje...Tacnije za MC680EC20
Tako da ne bi radila na Celeronu nikako, a kamoli vrhunski
Ma pusti tu "celeron" verziju motorole, sto moze da adresira samo 16MB memorije....Tacnije za MC680EC20
Tako da ne bi radila na Celeronu nikako, a kamoli vrhunski
Moze na Crosshair V formuli Z da se gasi i pali sve...Fedja kad da ocekujemo review?
I da li se na 8350 mogu gasiti jezgra pa da izvrtish par testova u X6 modu, poshto mi za sad 6300 deluje nekako najprimamljivije?
Sta jes jes Ne znate vi kakva je muka stekati se paralelno i za PC grafu i za Amiginu turbo kartuMa pusti tu "celeron" verziju motorole, sto moze da adresira samo 16MB memorije....
Nista bez turbo karte sa bar MC 68030 na 40 MHz.
Radi, ali netacno, kao i na Bulldozeru, zato ne uzimam u obzir te temperature. Verovatno je tacnije kada je CPU u "load-u", ali opet pitanje je koliko. Laserom bi mogli da izmerimo temperaturu podnozja procesora ispod kulera, sto je najrealniji pokazatelj zagrevanja.Ne radi merenje temperature? Ekstra.
Ko kupuje novi CPU isplati mu se pogledati fx8320. Ko gleda upgrade kao moja malenkost njemu se vise isplati cekati Steamroller nadajmo se na novoj platformi i sa ddr4. Za sad sam sa Phenom II 955 sasvim srecan....Kupovina bilo kog BD u ovom trenutku je ''ludost'', pa makar fx8150 kostao 100e. Bolje sacekati i 3 meseca i kupiti fx8320/50 koji su brzi, bolje se klokuju, manje trose i odlican oc je moguc sa kulerom od 30e. Ova 2 nova FX amd-a ocovani na 4,8Ghz ocigledno stizu (u gamingu) u prestizu (razne obrade) i7 3770k default a razlika u ceni je 150e (fx8320 vs i7 3770k) i za taj kes se kupi odlican ssd I eto odlicne konfiguracije za smesan kes.
Kad se doda i razlika u ceni maticne ploce za (3770k vs 8320) slazem se gotovo citav 27 incni monitor moze da se pazari. (ustedi)Pa sve zavisi kada ce da izadje Steamroller.
Ja sam sa Phenomom II 955 prezadovoljan, ogromno ubrzanje u core zahtevnim programima u odnosu na c2d e8400 koji je radio na 3,8Ghz. Mada je i taj c2d bio odlican u svoje vreme.
Hocu da kazem da ce izgleda kupovina amd-a znaciti veliku ustedu za koju moze da se kupi monitor, graficka, ssd..