Video sam da si menjao kartu, ona 6870 je izbijala oci sa onim belim oznakama.
@Fallen
Hvala
A sad sto se tice slova na karti, pravo da ti kazem ona se vide na slikama iz tog ugla iz kog je slikano, inace ih skroz zaklanjaju kablovi.
Mogao bih da skinem nalepnicu sa napajanja, mada bojim se da bi mi izgledalo malo monotono - nema inace napajanje garanciju tj. zvanicno je ima, ali kablovi su presvuceni a poneki i lemnjeni, tako da ..
Scythe znak na kontroleru mi je skroz OK , a i ako bi vec isli u tako sitne detalje, ni sama boja Scythe-a i aluminijuma kucista nije identicna, niti su bruseni u istom smeru. Kuciste ima vertikalne linije, a Scythe horizontalne - sto se na slikama i vidi. Pored toga uopste mi ne smetaju te neke nalepnice, oznake itd. Sa memorije sam ih skinuo tj. prebacio na drugu stranu gde se uopste ne vide.
P.S osvetljenje ce biti belo, jer je to ono sto trenutno imam. Licno bi i sam preferirao neke UV efekte tj. ne bi bilo toliko UV efekata jer nista u kucistu skoro nije "UV reflective", nego vise pricam o tom nekom ljubicastom "smoked" izgledu kroz crni plexi. Pored toga, mislim da ovo nije bas crno-beli build. Crno-sivo-belo su neke glavne boje ..
[/LEFT]
Nisam menjao kartu, nikada nisam imao 6870 i pojma nemam o cemu pricas. GTX570 je u kucistu od januara 2011Video sam da si menjao kartu, ona 6870 je izbijala oci sa onim belim oznakama.
Definitivno!Mnogo bolje nego stock,mala promena,ali itekako vidljiva!!!
Tnx bro. E, sto se tice Noktue, kao sto vidis nisam te kasnije ni okrenuo. Polako za sada, jos nisam odlucio sta cu s njima, pa zato ..Bravo matorac! Super ovo izgleda!
Javljam uskoro, juce sam tek uspeo da ih pokrenem za to tj. 4-5 dana je propalo jer nisu dobili iz nekog razloga e-mail sta i kako treba. Cekam da mi se jave nazad pa cu onda vise znati.I? Koliko si platio za prozor u Rapidu?
I panel i mrezice i bas me briga da li ga je bolelo!!Ti si sekao taj panel???