A na toj listi je i neka Saveta Jovanović... sa "vukodlak" nogama
Da se ponovim, nismo jediniA na toj listi je i neka Saveta Jovanović... sa "vukodlak" nogama
Ajde kad vec postavish ovakvu sliku daj i link za objasnjenje a ne nek svako posebno mora da googla. A i da sam odmah primetio da klinka za zadnjoj slici gleda u maslinovo ulje nebi skontao sliku poshto otkud ja znam da ima Extra virgin maslinovo ulje ??........
???Ajde kad vec postavish ovakvu sliku daj i link za objasnjenje a ne nek svako posebno mora da googla. A i da sam odmah primetio da klinka za zadnjoj slici gleda u maslinovo ulje nebi skontao sliku poshto otkud ja znam da ima Extra virgin maslinovo ulje ??
http://www.funonthenet.in/forums/index.php?PHPSESSID=1c20ccdd9e686c2f76ca20ff7c9ef1d9&topic=232629.0
Opšta kultura?A i da sam odmah primetio da klinka za zadnjoj slici gleda u maslinovo ulje nebi skontao sliku poshto otkud ja znam da ima Extra virgin maslinovo ulje ??
Idi bre Dule, kada se nisam zadavio gledajući omote. Daaa, stare dobre 70-te rulez. I stvarno, ova naša je još i dobra kakvih ima