Evo upravo sam otvorio prozor i vrata,pravim promaju pa cu atija da razapnem,cpu necu jer ga chuvam za ln2,necu da rizikujem da ga sluchajno degradiramLepooo, turi Micri to na prozor i uperi onaj ventilator, al' moras da razapnesh malo i taj ATI.
jbg,ja hocu da ga bacim pod ln2 odradim par testova onda ce me boleti tuki za cpu jer ja sam ga uzeo da ga bacim pod ln2 a ne da ga muchim na glupavom TRUE-ujao molim te... chuvas cpu... i ti si mi neki ocer :p
znam ja sve to ali znash ono kada ne zelish da rizikujesh lepo se strpim bacim ga pod ln2 do tada cu uzeti i vodeno pa ce onda biti rezultata ovo je smeshno mislim ovaj TRUE je smeshanMda bre, jedino je shilja nesrecni uspeo da shebe e5200, mislim da je jedini u svetu, ja sam bre prvu seriju e8400 revizija bece C1 tako nesto, vozio na 1.48V nekih @ 4250Mhz pa mu nije nista bilo, i dan danas radi kod ortaka isto tako.
ne mislim da je losh,on je po meni najbolji air kuler nego za ovakve situacije je voda mnogo bolja tj hocu da kazem da mi TRUE slab
:yes:Samo guraj!