Molim te interesuje me da li ti na tom ROM-u sve radi...mislim kamera 3 MP, da li je brz, ostaje mu dovoljno RAM memorije da ne koči... dobra kalibracija...itd? Jesi li uspeo da resis to pitanje sa crvenom slusalicom? Ja sam na Huawei U8110 imao isti problem i menjao sam u nekoj skripti gde su komande za dugmad, komandu za dugme...Ako ti znači nešto mislim da mogu da ti nadjem link kako je to izgledalo...Pozdrav svima, igrao sam se malo sa svojim GT-I5700 ovih dana i instalirao CM 6.1.1 alpha 8.3 i Yonip kernel cfs v12b i sve radi perfektno, na mom fonu čak i najbolja kombinacija. E sada imam samo jedan mali problemčić sa End Call (crvena slušalica) dugmetom. Standardno bi trebalo da prekine vezu ili da se vrati na početni ekran a kod mene zaključa ekran kao dugme sa strane za zaključavanje. Da li postoji način da se to vrati u normalu i kako jer nikako da provalim sam.
Unapred hvala, pozdrav.
U programu Spare Parts imas opciju "end button behavior" pa tamo probaj da namestis kako ti odgovara.Pozdrav svima, igrao sam se malo sa svojim GT-I5700 ovih dana i instalirao CM 6.1.1 alpha 8.3 i Yonip kernel cfs v12b i sve radi perfektno, na mom fonu čak i najbolja kombinacija. E sada imam samo jedan mali problemčić sa End Call (crvena slušalica) dugmetom. Standardno bi trebalo da prekine vezu ili da se vrati na početni ekran a kod mene zaključa ekran kao dugme sa strane za zaključavanje. Da li postoji način da se to vrati u normalu i kako jer nikako da provalim sam.
Unapred hvala, pozdrav.
Samo fleshujes stock firmwareKoja je procedura vracanja na original firmware i da nebude root-ovan uredjaj ( spica )?
ako ne brises te .apk iz sistem particije, nema razloga da izgubis market...Zanima me da li na samsung galaxy spica kada ga root-ujem na poslednji kernel 2.1 sistema da li ce da ima google play ili android market
Hvala unapred
iskljuci radio, stavi ga u Airplane mode da vidis da li ti radio prijemnik vuce struju...Imam jedno pitanje za voodoons a moze i ostali koji se razumeju,imam spicu i dalje,medjutim baterija ne izdrzi ni 8 sati,sve sam pokusao pa cak i nova baterija i isto se ponasa,znaci pazite nije do baterij jer ista baterija na drugoj spici radi odlicno,promenio sam rom,iz recovery sam sve formatirao,zaista ne znam sta je u pitanju,telefon je i dalje ispravan.Dali ste culi za ovakve slucajeve?i sta da se radi,e da,ako se slucajno telefon sam iskljuci mucim muku da ga ukljucim,izlaze neke prvo linije na displeju dok se ne zagreje malo,ali kazem to samo ako se isprazni do kraja baterija
I romove sam neke promenio i isto