OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Yes, yes ...onako, da siva ostane glavna boja, i da se to zacini sa po kojom crnom zicicom
Na kraju sam ostavio onaj fabricki crni napred, gore ne drzim nijedan. Ne dopada mi se bas zbog onog plasticnog "rama" koja drzi filter na masci kucista kako bela svetlost prolazi kroz to. Nije onako cisto i smekerski, vec ...ne znam, suprotno od toga
Mislio sam da mozda povadim diodice i ubacim tvoj umesto crnog, ali mi uklizase ovi neki gumeni srafovi koje imam. Drugaciji je ram kroz koji prolaze u odnosu na crni, te ne mogu da ga drze uopste, mozda si i sam to provalio. No tu je i cuvam ga, igri nikad kraja tako da je sasvim moguce da mu u buducnosti nadjem neku primenu, kada me ovaj smori ili sta god
Na kraju sam ostavio onaj fabricki crni napred, gore ne drzim nijedan. Ne dopada mi se bas zbog onog plasticnog "rama" koja drzi filter na masci kucista kako bela svetlost prolazi kroz to. Nije onako cisto i smekerski, vec ...ne znam, suprotno od toga
Mislio sam da mozda povadim diodice i ubacim tvoj umesto crnog, ali mi uklizase ovi neki gumeni srafovi koje imam. Drugaciji je ram kroz koji prolaze u odnosu na crni, te ne mogu da ga drze uopste, mozda si i sam to provalio. No tu je i cuvam ga, igri nikad kraja tako da je sasvim moguce da mu u buducnosti nadjem neku primenu, kada me ovaj smori ili sta god