Dešava se to s vremena na vreme. Naš host to radi, tj rade nešto na serveru na kome je PCAXE.database error, /forum not found, could not load... nesto radite ili ?
Mislim da je nešto do tebe. Meni sve normalno radi, a ta "skrivena" slika se isto prikazuje i kod mene.-Kad god otvorim link(koji se sam otvara u novom tabu) uvek sam izlogovan.
-Takodje imam "skrivene" slike sto se moze videti iz prilozene slike.
http://pcaxe.com/forum/showthread.php?t=6414&page=57 post #570.
Firefox 4.0.1 and up to date.
Bilo bi dobro kada bi sajt mogao da radi bez dinara.Dal ste to uradili?
I ja sam primetio, rekoh neki virus
Sve u svemu - smor
Noodi, uplati 250 eura na rachun pcaxe.... Veruj mi na rach da bi momentalno ugasili ovoDal ste to uradili?
I ja sam primetio, rekoh neki virus
Sve u svemu - smor
To je to, noodi Da imamo platu od 1k eura, ni mi ne bi stavljali popboxCim budem imao platu 1000e+ cu uplatim, veruj mi na rec
PoDpisujem,kao da css te forme/templatea za poruke izbrisaojuce nije radio sajt, a od kad je proradio e-mail obavestenja o odgovorima na teme su nesto....zeznuta (da ne upotrebim ruznu rec ) Ne znam da li znate za problem ali za svaki slucaj ga prijavljujem. o/
Daj neki ss da vidimo o cemu je rec.juce nije radio sajt, a od kad je proradio e-mail obavestenja o odgovorima na teme su nesto....zeznuta (da ne upotrebim ruznu rec ) Ne znam da li znate za problem ali za svaki slucaj ga prijavljujem. o/